PDA

View Full Version : Kontracepcijska tableta za muškarce

Hrvoje
01-11-2006, 21:07
Američki i talijanski znanstvenici bave se razvojem pilule koja može onemogućiti razvojni proces spermija. Testiranja provedena na životinjama su pokazala kako blokada veza između stanica ključnih za razvoj spermija dovodi do privremene neplodnosti. Istraživači u znanstvenom časopisu Nature Medicine napominju da su u dosadašnjim eksperimentima korištene relativno male doze molekule koja blokira vezu između ciljanih stanica te da nisu otkriveni nikakvi negativni popratni učinci – prenosi plivazdravlje.hr. Po riječima znanstvenika, proces je potpuno reverzibilan. Dodatna prednost ovakvog pristupa je što, za razliku od nekih drugih kemijskih kontracepcijskih sredstava namijenjenih muškarcima, ne utječe na ravnotežu hormona.

uzeto sa: Vidi web portal stranice

Štef
01-11-2006, 21:47
To je rubrika za mene.:D
Ti bokca, sad više muški nebuju trebali misliti jer popila tabletu ili nije, sam nutra ili van. Sad bumo i mi imali kontrolu, ni to loše. Nema šanse da nas više zezneju ili da susedi napravimo dete.:eek:

Maksimama
02-11-2006, 14:43
je, je štef!
Pa vi muški si ne sjetite promjeniti gaće bez žene, a kud da bi se sjetili popiti tabletu!:cool:

Nina
13-11-2006, 13:07
je, je štef!
Pa vi muški si ne sjetite promjeniti gaće bez žene, a kud da bi se sjetili popiti tabletu!:cool:

Tak nekako...hehehe...:) Mislim da bi glavni problem bio : "Sjeti se mujo, sjeti se..."

Maksimama
13-11-2006, 21:34
Čekaj čekaj, samo dok netko napiše koliko te tablete koštaju!!:D Pa dok onda muški mozak (onaj gore) zbroji: ruža 20 kuna + cuga za dvoje 20 kuna + kino 50 kuna + kokice 25 kuna + kontracepcijska tableta 150 kuna:eek: = Bolje prezić za 15 kuna!!:D :D

Milica
17-11-2006, 19:15
dajte, cure. dečki buju rađe gutali tablete neg išli na vasektomiju. tu tabletu je sigurno zmislil neki muški samo da nemora ići na operaciju. he, he, he....:rolleyes:

Maksimama
18-11-2006, 13:23
:eek: vasektomija- joooj to je samo za oženjene i još je jaaaaaako daleko od prosječnog muškarca. Ja uopće ne znam što rade žene tim tipovima koji pristanu na to- nevjerojatno mi je da bi muškarac dobrovoljno dao dirati u "svoje vojnike"!:eek: :p

Nina
09-03-2007, 13:06
Ne znam, al ne čini mi se baš fer! Masa žena pije kontracepciju, i njihovi partneri to prihvaćaju i podržavaju pod sasvim nešto normalno a kad se loptica prebaci čini mi se da situacija nije tako jasna, cccc:confused:

Štef
15-03-2007, 16:35
joj, nisam dugo bil tu i gle već smo mi muški napadnuti. kaj bi zaboravil, ak svaki se setim tolko toga napravit kak bi zaboravil popit tabletu. to se valjda svaki dan pije, fino ujutro s gemištecom si maznem anti bebi pilulu. vidim da ste sad jalne kaj nas više nemrete zafrknuti i mi muški sad možemo uživati bez brige. :p :p

Nina
15-03-2007, 21:34
joj, nisam dugo bil tu i gle već smo mi muški napadnuti. kaj bi zaboravil, ak svaki se setim tolko toga napravit kak bi zaboravil popit tabletu. to se valjda svaki dan pije, fino ujutro s gemištecom si maznem anti bebi pilulu. vidim da ste sad jalne kaj nas više nemrete zafrknuti i mi muški sad možemo uživati bez brige. :p :p

Joj Štef, ti me bar uvijek nasmiješ:) Ostanem bez riječi a znaš da je to čudno za žene:)

Štef
17-03-2007, 10:47
Joj Štef, ti me bar uvijek nasmiješ:) Ostanem bez riječi a znaš da je to čudno za žene:)

kad bi bar moja žena ostala bez riječi, to bi bil praznik. vrag ti, more pripovedati sto na sat, mlinac za kavu je za nju usporena mašina. tek kad dojdeju susede kak da sam u osinjaku, samo zuje.