View Full Version : (Jako) mala djeca i Rife uređaj
Hrvoje,
ne znam jesam li temom pogodila Temu (ili sam trebala pitati na "Rife uređajima"), ali strašno me zanima koliko mala djeca moraju biti velika za korištenje Rife uređaja i, ako je to uopće moguće, kako ih zapravo "spojiti" i, što je još važnije zadržati na rajfu?
Mala djeca se mogu tretirati Rife-om uz pomoć lampe ili specijalnim elekrodama koje se zalijepe na tabane. Na tabanima završavaju akupunkutrni merdijani isto kao i na dlanovima, pa je učinak jednak.
Jer ipak mala djeca ne mogu držati elektrode u rukama pola sata.
Ne brini za temu ako je krivo postavljena lako je prebacim.:wink::
ok, thnx, ali zanima me konkretno, znaš li ti, prakticira li se rife na maloj djeci (recimo do 3 godine), i kakve su reakcije. Odlučuju li se roditelji za tu metodu, znaju li uopće za nju i je li do sada bila učinkovita?
Jer ako je ta metoda učinkovita u ubijanju kojekakvih beštija (tipa bakterije i sl.) mislim da bi svaki imalo educirani roditelj radije probao s tim, nego djetetu davao antibiotike jedan za drugim.:da:
ok, thnx, ali zanima me konkretno, znaš li ti, prakticira li se rife na maloj djeci (recimo do 3 godine), i kakve su reakcije. Odlučuju li se roditelji za tu metodu, znaju li uopće za nju i je li do sada bila učinkovita?
Jer ako je ta metoda učinkovita u ubijanju kojekakvih beštija (tipa bakterije i sl.) mislim da bi svaki imalo educirani roditelj radije probao s tim, nego djetetu davao antibiotike jedan za drugim.:da:
Naše je iskustvo da se roditelji odluče za tu vrstu terapije tek kada klasična medicina ne može puno pomoći. Ipak su roditelji najosjetljiviji na svoju djecu, pa se uglavnom odlučuju za klasičnu medicinu.
Makar su se pokazali pozitivni rezultati kod male djece, koji su bili "otpisani slučajevi". Problem je možda znanje i poznavanje Rife terapije, većina ih vjerojatno nikad nije čula za takvo nešto. No, vjerujem da će se s vremenom upoznati sa Rife terapijom kao vrlo učinkovitom bez štetnih posljedica.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.