PDA

View Full Version : Izbacivanje teških metala iz tijela?

Hrvoje
16-02-2007, 18:31
Mene zanima zna li netko neki sistem izbacivanja teških metala iz tijela. Postoji li kakva dijeta ili nešto slično tome??? :confused:

Nina
17-02-2007, 14:25
Mene zanima zna li netko neki sistem izbacivanja teških metala iz tijela. Postoji li kakva dijeta ili nešto slično tome??? :confused:

Ponovno ću spomenuti knjigu od Hulde Clark, "Terapija za sve bolesti" u kojoj možeš puno saznati o metalima u našem tijelu i kako ih ,u najmanju ruku, ubuduće izbjegavati. Jedan vrlo, vrlo čest i opasan oblik metala u našem tijelu su zubne plombe. Živine plombe su vrlo štetne usprkos uvjeravanjima brojnih svjetskih stomatologa da nisu. Nabrojat ću samo neke od metala i otrova u živinim plombama; cerij, bakar, iridij, indij, živa-naravno, platina, rodij, tantal ...To su sve vrlo štetni metali za naš organizam koji se nakon nekoliko godina iz plombi počinju taložiti u našem organizmu..Znači jedan od koraka je zamjenite sve živine plombe plastičnim..U knjizi se nalaze i recepti raznih tinktura i čajeva za čišćenje.

snow girl
21-02-2007, 08:08
Ja sam htjela promijeniti živine plombe čisto iz estetskih razloga, ali me je zubarica uvjerila da su one bolje od ovih novih, da je bolje ne dirati...Zubarima se očiti ne da zezati, a nama se lijepo ta živa taloži po tijelu.
Uvjek sam mislla da ta živa miruje u zubu, ali očito sam bila u krivu.Odo se naručiti...

Nina
05-03-2007, 10:59
Ja sam htjela promijeniti živine plombe čisto iz estetskih razloga, ali me je zubarica uvjerila da su one bolje od ovih novih, da je bolje ne dirati...Zubarima se očiti ne da zezati, a nama se lijepo ta živa taloži po tijelu.
Uvjek sam mislla da ta živa miruje u zubu, ali očito sam bila u krivu.Odo se naručiti...

Pametno, jer živa ne miruje, nađe si put u tijelu i taloži se najčešće na bubrezima. Traži stomatologa dok ne nađeš onog koji želi zamjeniti živine plombe!

mad max 04
21-05-2008, 11:09
Ako se bacite u promjenu crnih u bijele plombe, onda je dobro znati:

- odstranjujte po jednu plombu na terminu

- neka stomatolog upotrebi bušilicu s nižim brojem okretaja

- potrebno je konstanto usisavanje sline

- uzmite neko sredstvo za izbacivanje teških metala iz organizma

- od prirodnih tvari za čišćenje organizma koristite divlji (medveđi luk) i korijander(samljeti sjemenke prije stavljanja u jelo)

- uz to je dobro uzimati i pripravke (tablete) algi (kao što je Chlorela)

Kirkland
04-06-2008, 12:00
Ionic foot detox mozda pomogne

http://www.royalrife.com/mold_toxins.pdf