View Full Version : Kojim se sportom vi bavite?
Sedam godina bavila sam se tae kwon do-om. Osim što su to bila jako lijepa iskustva i druženja, dobro je to što mi je ostala navika bavljenja nečim, to je danas rakreativno ali korisno. Kako je s Vama?
Laganini
09-03-2007, 20:36
Trčanje, do ljeta planiram izaći na par cestovnih utrka. rekreativno igram mali nogomet, zalazim u teretanu. Ponajbolji frend mi je trener kickboxa, stalno me nagovara da se tome više posvetim. Eh, kad bi dan imao 48 sati :)
Trčanje, do ljeta planiram izaći na par cestovnih utrka. rekreativno igram mali nogomet, zalazim u teretanu. Ponajbolji frend mi je trener kickboxa, stalno me nagovara da se tome više posvetim. Eh, kad bi dan imao 48 sati :)
Gdje tvoj frend ima treninge, jel se to može doć pogledat ... Kad dođe ljepše vrijeme i sama volim otić trčat, fali mi volje al se nekak uspijem natjerat:o Trčim na atletskoj staci u Klaićevoj, svi oko mene malo trče pa malo hodaju, pa opet tako, ja jedina odgulim kolko mogu i to je to. Šta je bolje i šta se točno s čime postiže? Mene zanima skidanje šlaufića s trbuha:D
Gdje tvoj frend ima treninge, jel se to može doć pogledat ... Kad dođe ljepše vrijeme i sama volim otić trčat, fali mi volje al se nekak uspijem natjerat:o Trčim na atletskoj staci u Klaićevoj, svi oko mene malo trče pa malo hodaju, pa opet tako, ja jedina odgulim kolko mogu i to je to. Šta je bolje i šta se točno s čime postiže? Mene zanima skidanje šlaufića s trbuha:D
Za skidanje šlaufića s trbuha je najbolje brzo hodanje što duže moguće. Mislim da bi bilo još bolje Nordijsko hodanje sa upotrebom štapova, jer se onda upotrebljavaju i mišići ruku. Tada je to manje napora za noge i uključeni su svi mišići u jednu laganu aktivnost koja fino topi mast na trbušćiću. Naravno sve to ujutro na prazan želudac sa 1gramom L-Carnitina pola sata prije i super.
Teoriju znam :) , a praksa :suza: ništa. Za takvo što treba vremena, a to je ono čega danas ljudi najmanje imaju.
Laganini
14-03-2007, 21:30
@Nina - ja sam ti u Zadru, ne u Zg.
Za Zagrepčane predlažem jednom tjedno odlazak na Sljeme. Naravno pješice do vrha. Solidna rekreacija, a sa društvom može biti zabavno. Osim toga i ta dva-tri sata prođu brzo.
A na vrhu slijedi nagrada. Zimi kuhano vino ili čaj, a ljeti hladni gemiš ili pivica!:cuger:
A ako pak nemate vremena rekreirati se, namojte gubiti vrijeme na klopu! Manje hrane, manje kila!:kuhar:
Bok svima!
Za Zagrepčane predlažem jednom tjedno odlazak na Sljeme. Naravno pješice do vrha. Solidna rekreacija, a sa društvom može biti zabavno. Osim toga i ta dva-tri sata prođu brzo.
A na vrhu slijedi nagrada. Zimi kuhano vino ili čaj, a ljeti hladni gemiš ili pivica!:cuger:
A ako pak nemate vremena rekreirati se, namojte gubiti vrijeme na klopu! Manje hrane, manje kila!:kuhar:
Bok svima!
opće znam kaj radim na ovom forumu, ali znam na sleme otići s autom i popiti nekoliko nagrada za redom. sam kakva je to nagrada kad sve kaj sam popil moram platiti. :mad:
@Nina - ja sam ti u Zadru, ne u Zg.
A tako, dobro , onda ti otiđi umjesto mene:)
Ja vježbam jogu,a za skidanje šlaufića koristim sobni steper!
Imala sam urođenu srčanu manu koja je otklonjena kad sam bila dijete operacijom tako da se nesmijem baš previše naprezati tipa trčanje a o profi sportu da i ne govorim.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.