PDA

View Full Version : Zašto je ova osoba završila u bolnici? Hitno!!!

Mr Mistery
22-07-2007, 11:04
Naime, jedna moja frendica s foruma, skoro 30 godina ima, je jednom završila u bolnici.

Taj dan smo se prijepodne dopisivali na forumu i dogovorili se da ćemo se čuti tamo navečer. Navečer sam došao, nje nije bilo. Nije je bilo na forumu mjesec dana. Nakon tih mjesec dana, vratila se na forum i rekla da je iznenada još onaj dan otišla u bolnicu i bila u bolnici MJESEC DANA. Kad sam je pitao zašto, rekla je da mi to ne može reći jer bi mi tada morala otkriti jedan dio svog privatnog života (inače je dosta stidljiva osoba). Jedini trag koji imam je da joj je nakon toga liječnik zabranio dugo sjedenje.

Ima li tko ideju, zbog čega je ona mogla završiti u bolnici???

Hitno!!!!!

Mr Mistery
29-07-2007, 09:18
NOVI TRAGOVI:

Žena je bila u bolnici specijaliziranoj, ja mislim za ginekološke probleme, trudnoće, porođaje i slično, i nije imala nikakvu operaciju. Poserijedi je nešto drugo.

Hrvoje
29-07-2007, 16:47
Vidim da si zabrinut. Ma pusti tuđe zdravstvene probleme, ako ti ne želi reći, ne želi da znaš.

Uostalom to je njezina stvar. :cool:

Mr Mistery
29-07-2007, 19:16
Srećom, nemam se razloga brinuti, jer se vratila na forum živa i zdrava.

Ovo je čista znatiželja... Htio bih saznati, ako mi netko može pomoći, zbog čega je ona bila u bolnici?

Hrvoje
30-07-2007, 07:38
Srećom, nemam se razloga brinuti, jer se vratila na forum živa i zdrava.

Ovo je čista znatiželja... Htio bih saznati, ako mi netko može pomoći, zbog čega je ona bila u bolnici?

Haha, malo previše tražiš. Može biti 1000 razloga, a možda ni doktori ne znaju što joj je. Tako da bilo što predpostavljati je poprilično neozbiljno.