PDA

View Full Version : Mala škola opsjednuća - dio IV - rezidualna opsjednuća

C-IP
05-11-2007, 17:53
Rezidualna, odnosno ponavljajuća opsjednuća

Ovo je najčešći oblik opsjednuća. Rezidualna opsjednuća su poput slike utisnute u vremenu. Čini se kako je duh izgubljen u vremenu ali duh nije ni prisutan, već samo njegova energija.
Najčešće ljudi čuju krikove ili plač, koji su obično povezani s nekim traumatičnim događajem. Također, često se čuju koraci u istom dijelu kuće ili stana. Kod ovih opsjednuća je zanimljivo to da se uvijek ponavljaju na mjestu na kojem se zbio neki vrlo važan događaju u životu te osobe, obično je to nasilna smrt ili nesreća. Kod ovakvog opsjednuća ne možete napraviti ništa! Jednostavno se morate priviknuti na njih. Ona vam ni na koji način ne mogu nauditi. Znači, u kući nemate duha, već energiju koja se iz nekog razloga ponavlja uvijek iz početka. Ponekad mogu biti zastrašujuća ljudima u čijem domu se događaju ali od njih uistinu ne prijeti nikakva opasnost. Mogu se ponavljati svake noći, jednom tjedno ili jednom godišnje. Dakle, jedino što u ovom slučaju možete napraviti je da se na njih naviknete 

vale_n_tina
08-11-2007, 18:00
to je zbiiiiiilja zastašujuće dijeliti stambeni prostor saaaaaaaa....................... DUHOM? I JOŠ SE NA NJEGA NAVIKNUTI? znam da zvuči graozno ali to je jedino što se može učiniti.

vale_n_tina
14-11-2007, 21:36
kod mene doma- NIČEG VIŠE NEMA već nekoliko tIjedana-NIŠTA!

C-IP
15-11-2007, 10:36
kod mene doma- NIČEG VIŠE NEMA već nekoliko tIjedana-NIŠTA!

To je super! Iako se ponekad aktivnosti samo primire i onda odjednom krene sve iz početka. Ne kažem da je to kod tebe slučaj ali mogućnost uvijek postoji. Da te utješim, ja sam upravo u fazi kada u svom stanu imam "podstanara" kojeg sam najvjerojatnije pokupio prilikom zadnjeg istraživanja jedne kuće. Zanimljivo je to što me taj "nevidljivi prijatelj" prati i na posao i čak su moje kolege osjetile njegovu nazočnost. Snimao sam sate i sate EVP-a ali ništa nisam uhvatio, čini mi se da je malo sramežljiv :) Pouzdrano znam da se radi o muškoj osobi jer me već nekoliko puta zazvao po imenu!!!

vale_n_tina
16-11-2007, 22:46
to je jaaaaaaako zastrašujuće......................... JEDNOSTAVNO............odjednom nema više ničega,ne osjećam prisutnost, ničiju.......