View Full Version : Da li ga netko već koristi?
Zanima me da li je netko već počeo upotrebljavati scenar i kakva su iskustva. Predavanje je bilo pomalo zbunjujuće, zanimaju me konkretna iskustva. Hvala.
Zanima me da li je netko već počeo upotrebljavati scenar i kakva su iskustva. Predavanje je bilo pomalo zbunjujuće, zanimaju me konkretna iskustva. Hvala.
Da, predavanje je bilo malo zbunjujuće. Kako je uređaj tek desetak dana u Hrvatskoj, nemamo još nekih posebnih saznanja. Imamo tek nekoliko povratnih informacija da je bilo pomoći kod smznutog ramena i kod ove želučane viroze koja se ovih dana pojavljuje.
Ono što imamo za sada su strana iskustva i istraživanja koja su stvarno fascinantna, kako će vrijeme prolaziti tako će biti sve više povratnih informacija od naših ljudi.
Naravno bilo bi mi najdraže da ljudi sami napišu svoja iskustva sa SCENAR uređajem, jer ih se već dosta prodalo. Nema nekog smisla da ih mi previše hvalimo, da ljudi ne bi krivo shvatili.
Da li je netko već nabavio profesionalni uređaj, zanima me da li se negdje može isprobati terapija scenarom?
Da li je netko već nabavio profesionalni uređaj, zanima me da li se negdje može isprobati terapija scenarom?
Uređaj će uskoro dobiti dr. Mladen Škara liječnik iz Zadra. On je upoznat sa samom terapijom i uređajme, tako da je odmah naručio profesionalnu verziju. Ima dosta ljudi koji su zainteresirani za profesionalni SCENAR, tako da ćemo vjerojatno još ovaj mjesec organizirati školovaje za I. stupanj rada sa profesinalnim SCENAROM.
Informacija, kada će biti i gdje se može prijaviti za školovanje će biti objavljena i na forumu. Već sada ima dosta zainteresiranih.
piskavac
01-09-2008, 13:32
Ja ne koristim scenar uređaj.
dali ima kakvih informacija da ga neko koristi u bolestima poput ulceroznog kolitisa i kronove bolesti - i dali su ga testirali i na te probavne bolesti ?
dali ima kakvih informacija da ga neko koristi u bolestima poput ulceroznog kolitisa i kronove bolesti - i dali su ga testirali i na te probavne bolesti ?
Kod takvih oboljenja najbolje je potražiti SCENAR terapeuta i sa njime raditi. SCENAR može pomoći kod te bolesti, samo potrebna je stručna pomoć. U svakom slućaju kućna verzija može pomoći isto tako samo je potrebno više vremena.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.