PDA

View Full Version : Bojkot trgovinama

Dilan Dog
10-02-2008, 09:25
ljudi odlazite li u trgovinu ?
udruga potrosaca nas je pozvala na bojkot trgovinama,pa,pridrzavate li se ? ili vas i nije nesto briga ? jeste li se opskrbili namirnicama ,ono osnovno..ili niste..pa
kupujete,ali trudite se biti umjereni :)

osobno,trudim se pridrzavati..barem ovih tjedan dana :D
ionako ne kupujem nesto previse,nemam sto :D pa mi i nije problem.

C-IP
10-02-2008, 09:26
Ja inače ne volim odlazak u kupovinu pa taman to bio kruh :) Činjenica je da se nešto u ovoj zemlji mora promjeniti i da mi kao građani moramo reagirati. Ova akcija je sasvim ok za vježbu :)

Dilan Dog
10-02-2008, 09:45
Ja inače ne volim odlazak u kupovinu pa taman to bio kruh :) Činjenica je da se nešto u ovoj zemlji mora promjeniti i da mi kao građani moramo reagirati. Ova akcija je sasvim ok za vježbu :)

dobro kazes ! vjezbanje samosvijesti :)

Vlatka
11-02-2008, 15:35
ljudi odlazite li u trgovinu ?
udruga potrosaca nas je pozvala na bojkot trgovinama,pa,pridrzavate li se ? ili vas i nije nesto briga ? jeste li se opskrbili namirnicama ,ono osnovno..ili niste..pa
kupujete,ali trudite se biti umjereni :)

osobno,trudim se pridrzavati..barem ovih tjedan dana :D
ionako ne kupujem nesto previse,nemam sto :D pa mi i nije problem.

pridržavam se i dodala bi samo jedan mali detalj..... nisam se opskrbila za ovaj period bojkota, ovih sedam dana "bavim" kak imam i kak znam i u trgovinu ne idem... e da bila sam samo u ljekarni, ali to i nije shoping centar :)

Ovakve stvari treba podržavati i ne samo vježbati, dobra je za početak kao dobra praksa pa je onda pustiti u pravu proceduru :D

Dilan Dog
19-02-2008, 17:08
ja se svojski prihvatio bojkota,gladujem :D
a pomaže mi i činjenica da preuređujemo kuhinju,pa nemamo na čemu kuhati :)

Vlatka
20-02-2008, 09:38
bojkot je prošao.. prošlog četvrtka! Ono od četvrtka do četvrtka.

Baš me intersira hoće li izbaciti kakvu analizu, rezultate....