View Full Version : Urbana fotografija
Ako netko voli urbanu fotografiju onda će mu se ova stranica sigurno svidjeti
http://www.opacity.us/
By the way, ima li na ovom forumu ljudi koji se bave fotografijom?
Ima nas koji bismo se bavili ali - duboki uzdah - ni vremena, ni sredstava. A tako bih rado snimala prirodu prije svega, grandiozne pejzaže i uvrnute makro-fotografije. Zasad samo idiot-kamere i pitanja rođaka: A zašto nema ljudi na tvojim slikama? Što ja to gledam ovdje, puža? Slikala si puža?
Ti si potkovan u fotografiji, pa mi reci: digitalni aparat je super stvar jer možemo slikati, brisati, downloadati pa mrdati do mile volje, ali meni se klasični film još uvijek čini bolji. Da li je to zato što imam najskromniji Olympus na tržištu ili je stvarno klasična fotografija još uvijek superiorna?
Hehe, na mojim fotografijama isto kao i na tvojim, nikad nema ljudi :) Što se tiče praktičnosti, digitalci su zakon, a što se tiče duše, definitivno klasnična fotografija!
dadoizvg
04-09-2008, 21:42
Ja sam završio srednju fotografsku,al ne radim taj posao nego samo iz hobija,sad imam jadni digitalac benq c640 jer nemam para za neki SLR fotić,al daju se i snjim dobre fotke napravit ako znaš kaj radiš.No još uvijek se naježim kad primim svoj stari veliki Nikon u ruke.Al naravno s digitalcem je lakše slikaš brišeš prebaciš na komp urediš u pshopu i eto.Ako hoćete vidjet kak to sve izgleda otiđite ne moju stranicu na Deviantartu koju možete naći u mom potpisu(kak se reklamiram:D).
Ja sam završio srednju fotografsku,al ne radim taj posao nego samo iz hobija,sad imam jadni digitalac benq c640 jer nemam para za neki SLR fotić,al daju se i snjim dobre fotke napravit ako znaš kaj radiš.No još uvijek se naježim kad primim svoj stari veliki Nikon u ruke.Al naravno s digitalcem je lakše slikaš brišeš prebaciš na komp urediš u pshopu i eto.Ako hoćete vidjet kak to sve izgleda otiđite ne moju stranicu na Deviantartu koju možete naći u mom potpisu(kak se reklamiram:D).
Pogledah tvoje uratke i mogu ti reći da mi se sviđaju. Pressure i Hard life su mi favoriti!
dadoizvg
05-09-2008, 13:56
Hvala.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.