PDA

View Full Version : buba švaba robot?

AiReen24
19-04-2008, 18:34
ovo čudo se kreće kao da je živo,a najviše ne fascinira kako uspjeva održati ravnotežu.izgleda malo creepy sa nogama kao da su pseće...pa pogledajte
http://www.bostondynamics.com/content/sec.php?section=BigDog

Helen
19-04-2008, 18:45
Izvrsno su ga napravili! Pokazala sam snimku stručnijem od mene za te stvari i bio je impresioniran. Kako si rekla - fascinantno je kako drži ravnotežu.

C-IP
19-04-2008, 19:40
Meni su te stvari scary :D Odmah se sjetim AMI (mislim da se tako zvao robot) iz Pitch black :D

Helen
19-04-2008, 21:41
Meni su te stvari scary :D Odmah se sjetim AMI (mislim da se tako zvao robot) iz Pitch black :D

Meni izgleda scarier nositi te torbetine. Roboti me ne plaše, umjetna inteligencija to već da.

C-IP
19-04-2008, 21:44
Meni izgleda scarier nositi te torbetine. Roboti me ne plaše, umjetna inteligencija to već da.

Ajme meni, vidiš ti do čega smo mi došli, nekada su nam tovari (magarci) nosili torbe i teret a sad ćemo na polje hodati sa robotima što nije ni čudo kad magaraca više gotovo i nemamo.

Helen
19-04-2008, 21:46
Ajme meni, vidiš ti do čega smo mi došli, nekada su nam tovari (magarci) nosili torbe i teret a sad ćemo na polje hodati sa robotima što nije ni čudo kad magaraca više gotovo i nemamo.

Ne tako skoro, ne, zamisli kakva je cijena-sitnica ovog robo-tovara.

C-IP
19-04-2008, 21:48
Ne tako skoro, ne, zamisli kakva je cijena-sitnica ovog robo-tovara.

Ma sića :D