PDA

View Full Version : Og Mandino

Hrvoje
21-10-2006, 20:43
Ukoliko želite sebe unaprrijediti i istovremeno se nadahnuti knjigom, onda su pravi izbor knjige Og Mandina. Koju god da izaberete ne ćete pogriješiti.

Njegova životna priča, je nevjerojatna. Ratni veteran drugog svjetskog rata. Kasnije postao pijanac i beskućnik.
Od pijanice i beskućnika došao je do nevjerojatnog uspjeha, sve zahvaljujući knjizi koju je pročitao u knjižnici, a ušao je u knjižnicu samo zato da se zagrije. Knjiga koju je pročitao bila je od Napoleon Hill-a i Wincent Clement Stone-a "Uspjeh kroz pozitivan mentalni stav" Jedna knjiga promjenila cijeli život.

Sreća je ta da takav talent za pisanje nije ipka otišao u drugom smjeru i nkada ništa napisao, samo pitnjae je koliko je talenata koji nikad nisu otkriveni.
Knjige Og Mandina su više nego dobre. Nadams se da će još netko to potvrditi.

Nina
09-11-2006, 10:06
Ukoliko želite sebe unaprrijediti i istovremeno se nadahnuti knjigom, onda su pravi izbor knjige Og Mandina. Koju god da izaberete ne ćete pogriješiti.

Njegova životna priča, je nevjerojatna. Ratni veteran drugog svjetskog rata. Kasnije postao pijanac i beskućnik.
Od pijanice i beskućnika došao je do nevjerojatnog uspjeha, sve zahvaljujući knjizi koju je pročitao u knjižnici, a ušao je u knjižnicu samo zato da se zagrije. Knjiga koju je pročitao bila je od Napoleon Hill-a i Wincent Clement Stone-a "Uspjeh kroz pozitivan mentalni stav" Jedna knjiga promjenila cijeli život.

Sreća je ta da takav talent za pisanje nije ipka otišao u drugom smjeru i nkada ništa napisao, samo pitnjae je koliko je talenata koji nikad nisu otkriveni.
Knjige Og Mandina su više nego dobre. Nadams se da će još netko to potvrditi.

Fenomenalan pisac,
mene je prije svega oduševio knjigom "IZBOR".
Mislim da je to jedna od najboljih koju sam pročitala. Poznajem ljude na koje je takoder ostavila ogroman utisak i promjenila smjerove njihovog svjetonazora.
Za one koji ne vole čitati lako je štivo i nema puno stranica:)

Hrvoje
09-11-2006, 22:48
Og Mandino je stvarno nešto nevjerojatno. Sve njegove knjige koje su prevedene su odlične. Pogotovo "Izbor" ako ta knjiga ne pokrene čovjeka na promjenu, onda treba pročitati "Najveći trgovac na svijetu", ako ni to ne uspije onda stvarno ne znam. Te knjige su milijunima promjenile život, pa djelomično i meni. Imaju veliku snagu i utjecaj.

Mandino je stvarno vrhunski pisac.:cool: