PDA

View Full Version : Trudnice, gdje ste?

Maksimama
23-10-2006, 13:33
Kud god da se okrenem svuda okrugli trbuščići! Tako su mi slatke buduće mame (jedva čekam opet!)

Ima li koja ovdje na forumu da zajedno provedemo to happy doba!:)

Maksimama
13-11-2006, 21:56
Kaj nema niti jedne??
Pa dobro, jel ima koja žena a da je bila trudnica???

Maksimama
27-03-2007, 13:40
I nitko se neće samnom družiti???

E pa dobro, onda ću se družiti sama jer SAM TRUDNAAAAAAA opet!:) :)

freja
19-04-2007, 08:08
čestitam!

ne planiram više biti trudnica - ali se veselim svakoj
bila sam dvaput trudnica i uživala u svakoj pa to i tebi želim

ako ima neka posebna tema ...

elli
19-04-2007, 09:11
Cestitke Maksimami i da nam sto ugodnije provedes ostatak trudnoce!!!
I moj muz bi jos jedno :rolleyes: ali meni se momentalno jos ne da

Nina
19-04-2007, 20:30

E pa dobro, onda ću se družiti sama jer SAM TRUDNAAAAAAA opet!:) :)

Ma to je predivno!!!
Jako mi je drago! Osjećam tu dragost mozda tim vise jer mi je i sestra trudna...:D :D
Očekujemo izvješća tvojeg stanja...

elli
25-04-2007, 09:47
Originally Posted by Maksimama View Post

E pa dobro, onda ću se družiti sama jer SAM TRUDNAAAAAAA opet!

E pa dobro Maksimama,sad kad bi se ja druzila s tobom tebe nema!!!!
Nadam sa da je sve ok kod tebe,javi se i primi puno puno toplih pozdrava!!!

Maksimama
25-04-2007, 13:44
Hvala svima!!!!!!
:o sorry kaj se ne javljam, ali malo sam zapela. Skoro cijeli dan jurim za sinekom, a kad on spava onda s metlom po stanu, veš i slične "razonode".

Izvješće: Sad sam cca 13-14 tjedana trudna i konačno su prestale odvratne 24verosatne mućnine. Ostale su samo tipićne oznake trudnice: cendrava sam, brzo se razljutim, ili rastulim, umaram se za bez veze, trbuh raste ko lud a i kile s njim. Prva trudnoća i ova nemaju BAŠ NIŠTA slićno.

Ali UŽIVAM!:)

elli
25-04-2007, 15:56
Bas mi je drago da si se javila i da si dobro!!!
Kako to mislis da prva i druga trudnoca nemaju slicnosti?
Meni je u trudnoci bilo grozno -bila sam non-stop umorna ,sklona promijenama raspolozenja ,a mucnine su ostale do kraja.

PS:kad sinek spava ,lezi se i ti s njim i odmaraj,a ves ostavis za tatu da i on ima malo razonode ;) :D

UZIVAJ!!!

Eki
29-12-2007, 21:17
Bas mi je drago da si se javila i da si dobro!!!
Kako to mislis da prva i druga trudnoca nemaju slicnosti?
Meni je u trudnoci bilo grozno -bila sam non-stop umorna ,sklona promijenama raspolozenja ,a mucnine su ostale do kraja.

PS:kad sinek spava ,lezi se i ti s njim i odmaraj,a ves ostavis za tatu da i on ima malo razonode ;) :D

UZIVAJ!!!

Veliki pozdrav svim sadašnjim i budućim mamama.Eto mene nova sam na forumu.Trenutaćno ne radim a zadnjih 2 i pol mjeseca bile su straaaaavaaaa što se povraćanja tiče.Inaće u 4.sam mjesecu i stalnooo slušam o toj folnoj kiselini koja je jako bitna a mene mući što je radi povračanja ne uspijem unjeti ni hranom a ni tabletama.Mmmmmm valda će sve to uskoro proći.Toliko sam željna zdrave hrane al mi organizam neće pa neće prihvatiti.Nadala sam se da će kao i većini proći muke početkom 2.tromjesječja al eto još uvijek ništa...šmrc:(