View Full Version : kasa
pokrečem vlastitu trgovinu i interesira me zna li tko kakav dobar program za kasu ili kako se to zove pc kasa? Imao sam prilike vidjeti nekoliko programa ali nisam baš bio zadovoljan. Ako neko zna nek javi?
Incognito
26-10-2006, 15:00
A kakvu to trgovinu pokrečeš, internet ili fizičku? Inače to nema veze s programom al me samo interesira
Gle Baustellac=STRUMPF,
Glede tvojeg problema, PS kase, mislim da se odratiti mozes u Rep.Pescenici Gospodinu Sevi, jer je na istoj valnoj duljini sa tobom, te ce ti on preporuciti provider-a za PC kasu, i za tvoj mozak!
hahaha boohahaha
svadjalico jedna:) rofl
haha! smijesno!
Nego, Strumf, kakav to ducan otvaras?
Incognito
28-10-2006, 12:08
Ko je ovaj Gman, prostak jedan...
je kolko vidim bolje da štrumf ne otvara nikakvu trgovinu. kakve gluposti piše slabo bu prodaval, jedino može pijaču prodavati. Tak ti kaj kupuju pijaču nebuju slušali takve bedastoće. Kolko sam ja čul svaki osrednji programer ti radi kasu na kompjuteru, tak da ti to ni problem.
Da Incognito ovaj gman je pravi prostak, ne zna se lijepo razgovarati. Možda je to neko malo dijete, ne znam zašto ga admin ne izbaci. Otvaram trgovinu mješovitom robom, kruh mlijeko i sve ostalo. Trebam neki stvarno kvlalitetan program.
ZNAO SAM!
Baustellac!
Cuj, prvi si napao pa cu te proganjati jos 15tak dana:) ok?
haha!
Ili reci di si u ZG, pa da te posjetim sa jedom domacom grupom....Da ti objasnim fiziku...
Prestanite napadati STRUMFa! SVI!
Zato sto tezi necemu boljemu i zeli dobro, a nezna fiziku ili slicno nije razlog da ga napadate!
Pomozite mu
Ili Strumf, nemoj se dati iplesti u te igrice...bas bi ti htjela pomoci
Incognito
31-10-2006, 15:56
Štrumf najbolje je pitat nekog ko ima več takav dučan, ako poznaš nekoga, kakva iskustva ima s programima i slično. Jer dobar softwer ti može puno pomoč.
Kako bi ti lana meni mogla pomoći? NIje istina da ne znam fiziku, malo si pomiješala ljude. To gman ne zna fiziku, jer nije odgovorio na moje pitanje o fizici. Hvala Incognito budem pitao ljude u trgovini, ali malo mi je to nezgodno.
DObro i mene zanima odgovor o pceli u autu?
Jednom me upikla pcela dok sam vozila! Naotekla mi ruka dok nisam do doma dosla!
Kamo srece da ima zakon o tome!
:):eek:
Incognito
01-11-2006, 09:18
Štrumf, nezgodno če ti bit, kad če te loš softwer jebat u glavu. Ja sam se isto malo raspitao okolo, niš ne košta, a i ljudi rado djele svoja iskustav i mišljenje.
Hvala Ingcognito snašao sam se već nekako biti će u redu.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.