PDA

View Full Version : boje zidova

Maksimama
24-10-2006, 13:34
Imate li raznobojne zidove u kući ili standardno bijele??
Mi smo pobpjali (sam svoj majstor) po preporuci prijatelja malo fengšuijovski i stvarno je fenomenalno. Svi koji dođu kažu da je jako ugodno.
I slijedeći put bih isto tako samo moram paziti u koje boje. Po čemu se vi ravnate- feng šui ili namještaj?

elli
24-10-2006, 16:03
Mi isto imamo neke zidove u stanu obojane!Meni se osobno svidaju tople boje poput njezno zute ili bordo,odmah je nekako puno vise atmosfere.Mislim da se interijer uvijek moze zanimljivo urediti,ako se malo poigramo bojama;)

Hrvoje
25-10-2006, 12:07
Puno bolje je imati obojene zidove. Samo treba dobro pogoditi boje da se čovjek osjeća ugodno u stanu ili kući. Bijeli zidovi djeluju mi pre sterilno, kao da sam u ambulanti ili nedaj bože da me asocira kao da sam kod zubara.:eek:

Incognito
18-11-2006, 18:58
Maksimama, i ja baš sad tražim neke veselije tonove boja, ne standardno bjelo. Tako da ču trebat koji savjet. :) Tražio sam na feng shui stranicama al nema baš nekih fotki s kojima bih si mogao pomoč.

Hrvoje
18-11-2006, 20:42
Kod Feng shuia je pravilo ovakvo. Boje kreću od sjevera prema jugu i to tamnijim tonovima na sjeveru i sve svjetlijim na jugu. Opet sve ovisi o kakvom je prostoru riječ. Možda bi za svaki slučaj trebalo pozvati nekog Feng shui stručnjaka, koji bi mogao boje uskladiti sa prostorom.

Mislim da problem nastaje kada ima puno hodnika, onda je čudan protok energije, pa važno dobro znanje feng shui-a. :cool:

lana
20-11-2006, 17:12
farba je mrak...ja uvijek ocu farbt sobe

Noah
23-11-2006, 13:02
Ako Feng shui donosi lovu, pofarbat ću cijelu kuću!!!:smijeh:

Hrvoje
23-11-2006, 16:03
Navodno uređenje po feng shui-u donosi bolji ugođaj, a samim time i bolji način razmišljanja, a samim time i više ideja, a samim time i više love. Sve je dosta vezano. Čak postoji i mjesto gdje treba držati novce. Ne zato da bi ih lopovi lakše našli nego zbog energije.

Recimo poklopac zahodske školjke uvijek treba držati zatvorenim, jer energija kroz bilo koji odvod odlazi. Pa, tako novce treba držati dalje od bilo kakvih odvoda.:wink::

štrumf
09-03-2007, 13:57
Ako Feng shui donosi lovu, pofarbat ću cijelu kuću!!!:smijeh:

Lovu donosi težak rad. Dok sam ja u njemačkoj radio i zarađivao novce ovdje su svi samo kukali i ništa radili. Nikakav feng shui neće donijeti novac samo rad.

Incognito
13-03-2007, 13:55
konačno došao dan, da ču bojat zidove :) i baš kako priliči ovom toplom ljetnom danu u narančasto, žuto i tako nešto

Nina
14-03-2007, 08:22
Samo naprijed:) Planiram ofarbat dnevnu sobu kroz jedno mjesec dana, sada je bijela, ima ko kakav prijedlog, ne znam za koju boju da se odlučim, kako po feng shuiu, na zapadnoj je strani, dosta je velika...

Maksimama
27-03-2007, 13:33
Koliko sam ja upoznata- plafon ti treba ostati bijeli, a sad za ostalo nemam pojma. Nama je frend koji se kuži u energiju, feng šui i to, savjetovao da bivši dnevni boravak ostavimo bijeli a samo jedan zid smo trebali obojati u tirkizno:eek: (ovo je moja faca kad sam to čula jer mi ta boje nije u glavi nikako odgovarala namještaju i svemu u što vjerujem) ali kad smo to napravili fakat je bilo odlično! Mislim da boje svakog stana ovise u energiji u njemu i o ljudima koji u njemu žive!

dharma
01-05-2007, 14:46
Ja sam sama bojala stan i sve prostorije su obojane istom bojom plafon kao i zidovi,nemogu ja te crte izvlačit neda mi se.:p
U glavnom dnevna mi je u boji kajsije a spavaća lavande,ravnala sam se prema toplini boja jer mi je stan okrenut sjever jug,tako da mi dnevna koja je na sjeveru i u kojoj je dosta hladno ima toplu narančastu boju,a spavaća koja je na jugu i u kojoj je vječito vruće sada ima hladnu boju lavande!

VIOLETA
17-05-2007, 08:25
Imate li raznobojne zidove u kući ili standardno bijele??
Mi smo pobpjali (sam svoj majstor) po preporuci prijatelja malo fengšuijovski i stvarno je fenomenalno. Svi koji dođu kažu da je jako ugodno.
I slijedeći put bih isto tako samo moram paziti u koje boje. Po čemu se vi ravnate- feng šui ili namještaj?

Nemam što puno pisati s obzirom da se uskoro selim i stan je u komi, ali planiram zidovo obojiti u neke boje. Čak sam i vinograd obojila u jarko narančasto i mogu reći da zanimljivo izgleda.

vale_n_tina
14-03-2008, 13:12
bok svima. moja dnevna soba je ofarbana u crveno, kuhinja u narančasto a hodnici u plavo, plafoni su mi svugdje bijeli. moja soba je svijetla zelena, druga soba žuta, a treća soba između crvene boje i pink. to mi je u mom "luksuznom" stanu. a u druga moja (valjda su moja) dva stana je slično tako, iste boje, samo na drugim mjestima. eto možda sam tu nekome pomogla sa svojim bojama, inače sam vrckasta i volim jarke boje. a kad budem imala vlastitu obitelj (muža, djecu...), kuću, vrt..... također ću ofarbati kuću u takvim tonovima. međutim u mome stanu zidovi nisu glatki već su onako hrapavi, sadrže neke čestice plastike u sebi pa ne moram krečiti zidove npr. svake godine, već ih samo mogu prebrisati vlažnom krpom, mogu prefarbat stan u drugu boju ali ako ne želim, ne moram.

C-IP
23-03-2008, 06:58
Važno je da su boje zidova ugodne onom tko među tim zidovima boravi. Trendovske boje su po meni glupost jer to što su trendi ne znači niti da su lijepe niti da mi se moraju svidjeti.

Helen
23-03-2008, 18:41
Mi smo svoj kleine zucker haus obijelili izvana i iznutra. U roku tri godine izvana imamo zelenu mahovinu i crne tragove mačjih šapa ispod prozora a iznutra žute do srednje-smeđe zidove zahvaljujući pušenju. Eto, još jedan razlog za prestanak. Kako da ne.
Ide proljeće i nakon tri godine vrijeme je za pituranje. Mislila sam opet bijelo ali s pokojim svijetloplavim (vrlo blijeda, ne sirova boja) zidom. Bojim se da će biti na oko prehladna atmosfera, a nekako se ne usudim koristiti tople boje (namještaj je pretežno smeđi ali pločice, zavjese, ograde, sve je sivo-plavo).

C-IP
23-03-2008, 22:10
Moram priznati da sam svojevremeno imao predrasude prema raznim bojama zidova, ono, kao, bijelo je najbolje, aha, malo morgen. Helen ti imaš mačku i znaš kako izgledaju mačje dekoracije, ja imam dvije a svaka od njih ima svoje viđenje umjetnosti (apstraktne), o cigaretama koje imaju završni touch unutarnjem dekoriranju, ne želim ni pričati. Uglavnom, odvažio sam se na drastične promjene, dovukao kante jupola i brdo pigmenata, uopće nisam bio siguran kako će sve to ispasti, no na sreću, ispalo je super. S obzirom da imam vrlo mali stan, različite boje zidova, prostoriju na neki način razdvajaju na radni dio, dnevnu sobu i spavaći dio. Nakon tog psihodelično-farbačkog izazova, pozvao sam frendove i pratio njihove reakcije. za sada su svi mentalno stabilni, što bi značilo da sam uspio u svom eksperimentu. :D

Helen
23-03-2008, 22:55
Nezgoda je u tome što je nama kuća ujedno i office, pa mora izgledati, ah, konvencionalno. Inače bih se upustila u zidne slike, bez šale. Možda u spavaćoj sobi, ali nisam sigurna da mi dragi želi spavati pored produkata moje mašte, koja je ponekad malo... freaky. In a cuddly doomsday way.

C-IP
23-03-2008, 23:00
Nezgoda je u tome što je nama kuća ujedno i office, pa mora izgledati, ah, konvencionalno. Inače bih se upustila u zidne slike, bez šale. Možda u spavaćoj sobi, ali nisam sigurna da mi dragi želi spavati pored produkata moje mašte, koja je ponekad malo... freaky. In a cuddly doomsday way.

:D :D :D
baš sam neki dan sa kolegicom razgovarao o uređenju spavaće s sobe, kaže đena da je plafon obojala u crveno jer je to navodno dobro za opuštanje prije spavanja. Meni se čini da je crvena boja malo preintenzivna za opuštanje al s obzirom na to da nisam isprobao spavati pod crvenim svodom, ne mogu ništa reći ni za ni protiv.

Helen
24-03-2008, 00:28
Ma još samo ovo i začepit ću na neko vrijeme, obećavam.
Crveni strop u spavaćoj sobi? Nisam bila svjesna da sam konzervativna dok nisam ovo čula. Jedina raskalašenija opcija je golemo ogledalo na stropu iznad kreveta. (Ne bih mogla zaspati u takvom aranžmanu, ne zbog puritanstva nego zbog čisto praktičnog straha da će komadina stakla aterirati na mene dok spavam. A imam i mali, majušni problemčić s ogledalima. Ne uvijek, ali kad mi dođe, dođe mi baš u noći.)
Šalu na stranu, omiljena boja je izvrstan izbor za spavaću sobu. Bez obzira koja je. Osim ako nije crna. Vidjela sam u crno obojen zid i stvarno izgleda morbidno, čak i za moj ukus.
Dakle, klasične lagane nijanse za mene, ne želim se poticati u čudnim smjerovima. Don't disturb me, I'm disturbed already.

C-IP
24-03-2008, 06:55
I moj strop u spavaćoj sobi ostaje u bijeloj boji, uz naravno, samo malo paukovih nogotvorina :D

alkemichar
24-03-2008, 18:50
Da li tko zna kakva "svojstva" ilti utjecaje imaju ogledala, nemislim fizička nego na višem nivou (znate na šta mislim)?

C-IP
24-03-2008, 19:17
Evo malo googlah i nađoh slijedeće;

U egipatskoj magiji ogledalo ima nekoliko uporaba; glavne su da odbija neželjene misli i energije natrag ka pošiljaocu istih, štiti od neprijatelja te da priziva element zemlje ili carstvo gnoma.

Orijentalna magija u Kini veliku važnost pridaje magičnom ogledalu. Magično ogledalo je instrument pomoću kojeg su se štitili od uroka, crne magije, odnosno protiv zla, smrti i bolesti. U Kini su vjerovali da snaga i moć demona znatno se smanji ukoliko se taj demon ili grupa demona ugleda u magičnom ogledalu, čak vlasniku tog ogledala ne mogu učiniti ništa.

Sjajni predmeti imaju sposobnost reflektiranja i tako aktiviraju energiju, te privlače ili uvećavaju svjetlost. Naročito su korisni u mračnim kutovima i praznim, neukrašenim područjima. Zato, pri postavljanju ogledala, obratite pažnju da se u njima reflektira nešto vrijedno ili pozitivno. Jer, prema feng šuiu, ogledala uduplavaju sve što se u njima odražava.

Mnogi ljudi postavljaju ogledalo u spavaćou sobu, ali, prema savjetima stručnjaka, ogledalu nikako nije mjesto u spavaćoj sobi, pogotovo ako direktno odslikava krevet. To je ozbiljna negativnost i izaziva u najboljem slučaju, besane noći, a u najgorem i ozbiljne probleme između dvoje ljudi koji dijele
bračni krevet.

Simbolika ogledala dovodi se, generalno, skoro uvijek i u vezu s ljubavlju - razbijeno ogledalo `znači` sedam godina nesreće u ljubavi. I u ljubavnoj magiji je ogledalo neizostavno saznajno sredstvo. Naime, pod određenim okolnostima se, kako se vjerovalo, mogao ocrtati lik budućeg izabranika/ce. Popularni ritual s ogledalom se izvodio obavezno pri svjetlosti mladog Mjeseca. Uz pomoć ogledala Mjesec se zarobljavao, to jest simbolično skidao sa neba, a njegov odraz u ogledalu reflektovao je slike koje su tumačene na odgovarajući način.

Otkrivanje budućnosti moguće je prilikom pomračenja Mjeseca i njegovog djelimičnog odraza u ogledalu. Osim budućih događaja, uz pomoć ogledala se nastojala razriješititi i nepoznata prošlost (otkrivanje dokaza o nečijoj krivici i sl.) Kao prolaz između dva svijeta, ovostranog i onostranog, nisu služila samo ogledala stvorena ljudskom rukom, već i sve druge pojave i podloge u prirodi koje odbijaju svjetlosne zrake i na taj način reflektuju slike (površina vode, fatamorgana i dr.)

Evo, nadam se da je to barem blizu onog što te zanimalo.

alkemichar
25-03-2008, 09:34
Puno hvala, sve u svemu to je to, čak i malo šire. Hvala!

C-IP
26-03-2008, 17:25
Nema na čemu. drago mi je da sam mogao pomoći.

Vlatka
24-04-2008, 13:11
svašta se ovdje pročitati dalo, pa ću i ja svoja iskustva okačit... :)
i moje je do prije dva tjedna bilo potpuno bijelo, namještaj smeđ u kombinaciji s crvenim, a kako volim crvenu boju, a zidovi su vapili za osvježavanjem što zbog boje što zbog zdravlja (ložim na drva pa možete mislit kako nakon godinu i pol izgledaju zidovi, nije da kamin dimi, imam dobar dimnjak uz redovno održavanje,) ali ipak se ova vrsta grijanja pokazala i na zidovima.
Odlučila sam tako ofarbat dnevnu sobu u nijansu crvene (nježnije) boje, kupila sam boju i količinu nijansera crvene boje za koju su mi u trgovini rekli da će biti dovoljna. I tako ja sve pripremila i pozvala frendicu u pomoć, zamutile mi boju koja je ispala upravo ono što nisam željela, ROZA, dodala je ona još k tome i neke smeđe da ubije rozilo.... ok, ofarbala sam dnevnu sobu, plafon i jedan zid bijelo, a tri zida tom nekom tamno rozom.
Never mind (rekoh sama sebi, iako se povremeno lupim u čelo gledajuć u zidove) bitno da sam ja pofarbala i da se osjeća svježina u prostoru i ta boja iako neželjana unjela je toplinu i čisto je ugodno u prostoru, ali definitivno na ljeto idem u novi pokušaj pa sve dok ne dobijem crvenu nijansu. Naravno da ću se slijedeći put bolje pripremiti, na boju mislim... Muskulufiberi od tjedan dana podsjećaju na trud i fizičku aktivnost, što je isto dobro :D

zed
24-04-2008, 14:02
možda bi malo žute uz crvenu donijelo nijansu malo više u smjeru u kojem želiš?

boji su zidovi bijeli, ali nježnonaranđasta, boja sunca, mi je posebna...

C-IP
24-04-2008, 16:04
svašta se ovdje pročitati dalo, pa ću i ja svoja iskustva okačit... :)
i moje je do prije dva tjedna bilo potpuno bijelo, namještaj smeđ u kombinaciji s crvenim, a kako volim crvenu boju, a zidovi su vapili za osvježavanjem što zbog boje što zbog zdravlja (ložim na drva pa možete mislit kako nakon godinu i pol izgledaju zidovi, nije da kamin dimi, imam dobar dimnjak uz redovno održavanje,) ali ipak se ova vrsta grijanja pokazala i na zidovima.
Odlučila sam tako ofarbat dnevnu sobu u nijansu crvene (nježnije) boje, kupila sam boju i količinu nijansera crvene boje za koju su mi u trgovini rekli da će biti dovoljna. I tako ja sve pripremila i pozvala frendicu u pomoć, zamutile mi boju koja je ispala upravo ono što nisam željela, ROZA, dodala je ona još k tome i neke smeđe da ubije rozilo.... ok, ofarbala sam dnevnu sobu, plafon i jedan zid bijelo, a tri zida tom nekom tamno rozom.
Never mind (rekoh sama sebi, iako se povremeno lupim u čelo gledajuć u zidove) bitno da sam ja pofarbala i da se osjeća svježina u prostoru i ta boja iako neželjana unjela je toplinu i čisto je ugodno u prostoru, ali definitivno na ljeto idem u novi pokušaj pa sve dok ne dobijem crvenu nijansu. Naravno da ću se slijedeći put bolje pripremiti, na boju mislim... Muskulufiberi od tjedan dana podsjećaju na trud i fizičku aktivnost, što je isto dobro :D

kada želiš baš određenu nijansu boje, možda je bolje prepustiti njima u trgovini da ti je smješaju jer kad pigment stavljaš u običnu bijelu boju, gotovo nikada nećeš dobiti baš onu nijansu koju želiš.

Vlatka
25-04-2008, 07:56
hvala, ma slažem se, znala sam ja to i prije ali baš sam nekako htjela to odraditi sama.... :D

C-IP
25-04-2008, 08:45
hvala, ma slažem se, znala sam ja to i prije ali baš sam nekako htjela to odraditi sama.... :D

Kužim te jer sam i ja takav al eto igrom slučaja, boja mi je ispala baš onako kako sam zamislio. Osim pigmenta, bitno je i koliko vode dodaš boji, ja je uvijek stavim manje nego što piše na uputama :)

Helen
25-04-2008, 13:57
Kužim te jer sam i ja takav al eto igrom slučaja, boja mi je ispala baš onako kako sam zamislio. Osim pigmenta, bitno je i koliko vode dodaš boji, ja je uvijek stavim manje nego što piše na uputama :)

I ja uvijek radim s puno manje razrijeđenom bojom nego u uputama (obične domaće zidne boje, da sad ne reklamiram proizvođača iz čistog mira). Ako se jako razrijedi ispada "šaren" zid. Gušća boja ispadne skuplja ali daje bolji, ujednačeniji rezultat i bolje pokriva razne fleke i defekte.
Spremam se ozbiljno na opće pituranje i mislim da ću se i ja ohrabriti i izabrati nešto nijansirano ovaj put. Ali dat ću da mi smiksaju u trgovini, onda će mi netko drugi biti kriv ako nijansa nije kako treba. :D

C-IP
25-04-2008, 16:46
I ja uvijek radim s puno manje razrijeđenom bojom nego u uputama (obične domaće zidne boje, da sad ne reklamiram proizvođača iz čistog mira). Ako se jako razrijedi ispada "šaren" zid. Gušća boja ispadne skuplja ali daje bolji, ujednačeniji rezultat i bolje pokriva razne fleke i defekte.
Spremam se ozbiljno na opće pituranje i mislim da ću se i ja ohrabriti i izabrati nešto nijansirano ovaj put. Ali dat ću da mi smiksaju u trgovini, onda će mi netko drugi biti kriv ako nijansa nije kako treba. :D

Helen koja si ti čikn :D Uzmi boju i pigmente i sama kemijaj, poznavajući tebe zidovi će ti se sami popiturati :D :D :D

Helen
25-04-2008, 16:55
Helen koja si ti čikn :D Uzmi boju i pigmente i sama kemijaj, poznavajući tebe zidovi će ti se sami popiturati :D :D :D

Baw-haw-haw-ha oliti na hrvatskom: grohotan smijeh.
Mislio si da će mi četka plesati u zraku umjesto metle, ili da ću mrko pogledati kantu s bojom i odlučno joj pokazati zid? :D

C-IP
25-04-2008, 16:59
Baw-haw-haw-ha oliti na hrvatskom: grohotan smijeh.
Mislio si da će mi četka plesati u zraku umjesto metle, ili da ću mrko pogledati kantu s bojom i odlučno joj pokazati zid? :D

Točno :D No vratimo se pituranju. Jedini problem kod vlastoručnog mješanja pigmenta s farbom je taj, što ćemo vrlo teško ponovo dobiti istu nijsansu ako trebamo popraviti neko mjesto jer su nam npr gosti prolili vino po zidu ili nam je gulaš pobjegao iz tanjura :D U tom slučaju, prednost dajem kompjutorskom mješanju u trgovini jer se željena nijansa vrlo lako dobije.

Helen
25-04-2008, 17:04
Točno :D No vratimo se pituranju. Jedini problem kod vlastoručnog mješanja pigmenta s farbom je taj, što ćemo vrlo teško ponovo dobiti istu nijsansu ako trebamo popraviti neko mjesto jer su nam npr gosti prolili vino po zidu ili nam je gulaš pobjegao iz tanjura :D U tom slučaju, prednost dajem kompjutorskom mješanju u trgovini jer se željena nijansa vrlo lako dobije.

To je još jedan od razloga zašto sam se držala standardne bijele boje. Mada kad popravljam staru bijelu s novom bijelom, onda sam tek napravila glupost. Na bijeloj boji se najstrašnije vidi razlika novo-staro i onda prostorija izgleda prljavo. Strava.
Ima li tko iskustva s bojama "jačim" od običnih zidnih? One koje se mogu navodno i prati, nekad su ih zvali uljne?

C-IP
25-04-2008, 17:14
To je još jedan od razloga zašto sam se držala standardne bijele boje. Mada kad popravljam staru bijelu s novom bijelom, onda sam tek napravila glupost. Na bijeloj boji se najstrašnije vidi razlika novo-staro i onda prostorija izgleda prljavo. Strava.
Ima li tko iskustva s bojama "jačim" od običnih zidnih? One koje se mogu navodno i prati, nekad su ih zvali uljne?

Te još nisam isprobao al znam da kad mi dosadi pituranje ima da sve zidove obučem u brodski pod i zdravo :D

Helen
25-04-2008, 17:23
Te još nisam isprobao al znam da kad mi dosadi pituranje ima da sve zidove obučem u brodski pod i zdravo :D

To može lijepo izgledati, ali zamisli kako je to idealno gnijezdo za mrave, žohce i ostala divna stvorenja. Osobito je nezgodno ako je objekt sklon plijesni, zamisli cijelu civilizaciju kako buja zaštićena ispod drvene obloge. Jesi li kad vidio kako izgleda unutrašnjost "spuštenog" stropa u vlažnijoj zgradi? Ewwww...

C-IP
25-04-2008, 17:28
To može lijepo izgledati, ali zamisli kako je to idealno gnijezdo za mrave, žohce i ostala divna stvorenja. Osobito je nezgodno ako je objekt sklon plijesni, zamisli cijelu civilizaciju kako buja zaštićena ispod drvene obloge. Jesi li kad vidio kako izgleda unutrašnjost "spuštenog" stropa u vlažnijoj zgradi? Ewwww...

na žalost jesam, kod susjeda u stanu :eek: Nije baš privlačan prizor. Ma ipak ću se držati farbanja, ove će mi sadašnje boje i onako dosaditi do drugog proljeća :D

Orion
28-05-2008, 20:24
Meni nisu. Grašak (kivi) zelena u kombinaciji sa žutom. Uživam svaki dan u toj opuštajućoj zelenoj. Prema njoj sam prilagodila i ostatak namještaja i dodataka, tak da mi se sad sve zeleni. I u pol zime :)

C-IP
28-05-2008, 20:28
Meni nisu. Grašak (kivi) zelena u kombinaciji sa žutom. Uživam svaki dan u toj opuštajućoj zelenoj. Prema njoj sam prilagodila i ostatak namještaja i dodataka, tak da mi se sad sve zeleni. I u pol zime :)

U tome i je poanta da stviš boje koje te opuštaju i uz koje se osjećaš dobro a ne da pratiš modne gluposti :)

Orion
28-05-2008, 20:37
U tome i je poanta da stviš boje koje te opuštaju i uz koje se osjećaš dobro a ne da pratiš modne gluposti :)

Prvo je stigo kauč. pa sam na njemu satima i danima sjedila i vizualizirala ostatak. Koji je u roku od 6 mjeseci materijaliziran, ovisno dakako i o priljevu sredstava :D .

Sama krečila, izvlačila crte, skakutala s kistom popravljajući nedostatke. Sad osjećam da je sve na svom mjestu i za godinu dana nije mi dosadilo. Komentari posjetitelja: "stan ti je baš je topal", "Odražava tebe". A to mi je i bila intencija. Proširit se izvan granica tijela :D

C-IP
28-05-2008, 20:41
Prvo je stigo kauč. pa sam na njemu satima i danima sjedila i vizualizirala ostatak. Koji je u roku od 6 mjeseci materijaliziran, ovisno dakako i o priljevu sredstava :D .

Sama krečila, izvlačila crte, skakutala s kistom popravljajući nedostatke. Sad osjećam da je sve na svom mjestu i za godinu dana nije mi dosadilo. Komentari posjetitelja: "stan ti je baš je topal", "Odražava tebe". A to mi je i bila intencija. Proširit se izvan granica tijela :D

Pa super! :D Kad bi moj stan u potpunosti odražavao mene, bio bi poprilično psihodeličan :D :D

Orion
28-05-2008, 21:20
Pa super! :D Kad bi moj stan u potpunosti odražavao mene, bio bi poprilično psihodeličan :D

Pa i moj nije baš sav svoj :D

Predsoblje je, recimo, živčano narančasto :eek: :D