Gabrijel
14-07-2008, 00:32
Pozdrav svima, pustio sam da sami pričate, jer je to moja najveća želja.
Polako ću odmotati puzzle kojima se opterećujete.
Ne volim lastavice (nazivam takve koji dođu i odu sa nekom temom.)
Sada nešto iz duše......
Nedavno sam boravio u Crikvenici. Imao sam nešto obaviti u policiji (dokumentacija) i čuo sam na njihovom radiju da imaju utopljenika na gradskoj plaži. Spustio sam se dolje i na pet metara od mene spasioci i žena je pukušavala oživjeti starijeg muškarca koji se utopi praktički u 30cm vode. Gledao sam njegova beživotna pluća i pokušaj žene koja ga je željela oživjeti, okolo su bili natiskani ljudi - naravno smrt uvjek privlači - jer je neshatljiva.
Nažalost ovo su činjenice...........
Čovjek je uspio popiti 1/2 litre vode dok se pokušavao boriti za život - to mu je ispumpano iz želuca.
Nitko nije priskočio u pomoć.
Nakon dolaska mrtvozornika bio je sat i pol na plaži pokriven bijelom plahtom.
Sad ćete reći pa što jedan više manje....
Sada ono zanimljivo za Vas.....
Dok sam bio pored njega osjetio sam nešto jako čudno, dok su ga oživljavali nije se želio vratiti.
Polako ću odmotati puzzle kojima se opterećujete.
Ne volim lastavice (nazivam takve koji dođu i odu sa nekom temom.)
Sada nešto iz duše......
Nedavno sam boravio u Crikvenici. Imao sam nešto obaviti u policiji (dokumentacija) i čuo sam na njihovom radiju da imaju utopljenika na gradskoj plaži. Spustio sam se dolje i na pet metara od mene spasioci i žena je pukušavala oživjeti starijeg muškarca koji se utopi praktički u 30cm vode. Gledao sam njegova beživotna pluća i pokušaj žene koja ga je željela oživjeti, okolo su bili natiskani ljudi - naravno smrt uvjek privlači - jer je neshatljiva.
Nažalost ovo su činjenice...........
Čovjek je uspio popiti 1/2 litre vode dok se pokušavao boriti za život - to mu je ispumpano iz želuca.
Nitko nije priskočio u pomoć.
Nakon dolaska mrtvozornika bio je sat i pol na plaži pokriven bijelom plahtom.
Sad ćete reći pa što jedan više manje....
Sada ono zanimljivo za Vas.....
Dok sam bio pored njega osjetio sam nešto jako čudno, dok su ga oživljavali nije se želio vratiti.