PDA

View Full Version : Upozanvanje s svojim andelom?

Deica
22-07-2008, 18:45
Jeste li ikada vidjeli svog andela? Pricali s njime,saznali njegovo ime,ili nesto slicno?

Ja sam prije malo manje od godinu dana na par dana od nonine prijateljice dobila neku knjigu u kojoj pise sve o andelima. Pri kraju su bila neka uputstva kako uspostaviti kontakt s svojim andelom. Isla sam pokusati. Lezala sam i radila sve sto je potrebno. Odjednom sam osjetila trnce po cijelome tijelu. Osjetila sam ruku na ramenu. Osjetila sam neizmjeran mir i toplinu. Odjednom se u mojoj glavi pojavila jedna rijec : Ahiel. Odonda nisam nista pokusavala. Danas sam pocela sumnjati u to. Koliko je vremena proslo... Odlucila sam na google upisati Ahiel. Nije mi davalo nis pouzdano. Mislila sam da je ta rijec plod moje maste. Zatim sam upisala Aheil angel. I ostala sokirana. Pisalo je sljedece : Ahiel ("brother of God") - an assistant to Qaphsiel (Kafsiel), a regent of Saturday, who is invoked when a woman is in labor. One of the childbirth amulet angels. Ostala sam zacudena. Taj andeo zaista postoji! On je moj zastitnik! Bio je tu,svojom rukom na meni. Posebice me zacudilo to sto je on jedan od 70 andela koji se djeci davaju pri rodenju. Za zastitu i sl. A ja imam 15 god,jos uvijek sam dijete ne... Ako uspijem nabaviti tu knjigu pokusati cu opet. Tko zna sto ce mi sada reci...

Kakva su vasa iskustva i sto mislite o tome?

aspire
22-07-2008, 22:39
Ja nemam nikakvih iskustva s time, ali si me sad zainteresirala. Ako pronađeš tu knjigu molim te napiši postupak uspostavljanja kontakta sa svojim anđelom da mi, koji nismo, mozemo probati.

Deica
23-07-2008, 10:33
Pokusati cu saznati. Sjecam se da je najvaznije u svemu tome vjerovati da andeo postoji i da ce se pojaviti. :)

Deica
24-07-2008, 13:13
Evo javljam da sam upravo nasla tu knjigu na internetu,malo sam surfala i uspjela sam ju nac. Pise ovako:

Autori :
Alma Daniel
Timothy Wyllie
Andrew Ramer
Naziv knjige : ZAMOLITE SVOJE ANĐELE
Mnoge knjige govore o susretima ljudi i anđela. Ova je knjiga drukčija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima. Ako je ova knjiga u vašim rukama, tada su vas anđeli već dotakli.

ghost.investigator
02-08-2008, 16:29
Ovo je sve meni kao da netko prica neku bajku :(

Helen
02-08-2008, 20:26
Ovo je sve meni kao da netko prica neku bajku :(

Svatko ima svoj put.
Ja recimo ne koristim istu terminologiju kao Deica, ali srž je ista.

Tema anđela-čuvara, spiritualnih vodiča ili kako ih tko želi zvati je jako nezahvalna za opisivanje, ti doživljaji često nikako ne zvuče onako kako su se dogodili. Teško je opisati čudesni trenutak, da nije tako ne bi bio čudesan.

selena
08-08-2008, 12:54
Slažem se, teško je to opisati. Zvuči jako banalno, a sve je samo ne banalno.... da da

alkemichar
27-08-2008, 14:12
Ima jedno hrvatsko izdanje knjige o anđelima, nepitajte me o autoru, podigao sam je bio u gradskoj knjižnici, uglavnom iz serije knjiga slične tematike. U njoj se spominju nazivi anđela po datumima rođenja i molitve...

Belosvitac
21-01-2010, 23:55
Secam se da mi je baba pricala da svaki covek ima svog andjela koji ga cuva. I ako je taj andjeo jak ni nema te sile koja ti moze nauditi. Ali naravno moras biti pobozan.

Golman
30-03-2010, 12:14
Andjeo Cuvar stvarno postoji,imao sam jedno iskustvo u zivotu,bitno je da verujete,prvo u Boga,a on ce vam poslati vaseg andjela!