View Full Version : Vaš prvi put...
ghost.investigator
27-07-2008, 14:48
Kada i gdje ste se prvi put poljubili? :p
Aime kako sam se nasmijala... al ono na sav glas. Ne zamjeri ništa ovo osobno nije, ali pitanje me podsjetilo na prijašnja vremena, odnosno, na pitanje iz leksikona koje smo mi nekada ispunjavali jedni drugima.... kad još nije bilo neta.
Sumnjam da se takve stvari zaboravljaju. Al ono nije mi to baš nešto o čemu bi baš mogla raspravljati i da bi nekome bilo baš zanimljivo čitat...
Sorry... :)
Jooooj, leksikoni! Ja sam bila jedna od onih gadura koje nisu upisivale iskrene odgovore, nego su lupetale gluposti i gadosti. ("Tvoj omiljeni pjevač?" "Taj-i-taj ali mrtav"; "Tvoja omiljena životinja?" "Darko iz 7.c") Sad komotno priznajem da sam u stvari skrivala stidljivost iza štoseva.
Dakle, prvi poljubac... u obraz? Ili u čelo?
ghost.investigator
27-07-2008, 21:30
Jooooj, leksikoni! Ja sam bila jedna od onih gadura koje nisu upisivale iskrene odgovore, nego su lupetale gluposti i gadosti. ("Tvoj omiljeni pjevač?" "Taj-i-taj ali mrtav"; "Tvoja omiljena životinja?" "Darko iz 7.c") Sad komotno priznajem da sam u stvari skrivala stidljivost iza štoseva.
Dakle, prvi poljubac... u obraz? Ili u čelo?
hehe, u usta...
Eric Clapton
03-08-2008, 13:33
Jooooj, leksikoni! Ja sam bila jedna od onih gadura koje nisu upisivale iskrene odgovore, nego su lupetale gluposti i gadosti. ("Tvoj omiljeni pjevač?" "Taj-i-taj ali mrtav"; "Tvoja omiljena životinja?" "Darko iz 7.c")
hehehehehe!!! Helen, legendo
Ja sam još uvijek nevin :o
Bože dragi, pa naravno da si nevin. Nisi oženjen, znači - nevin. Ne bi ti valjda na pamet palo nešto prije braka??? Ajme.
Bože dragi, pa naravno da si nevin. Nisi oženjen, znači - nevin. Ne bi ti valjda na pamet palo nešto prije braka??? Ajme.
Ni u snu! Pa znaš da sam ja ateist a mi se sexsamo samo nakon braka :D
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.