PDA

View Full Version : Pitanje

ghost.investigator
24-08-2008, 00:29
Gdje se moze vidjeti koji rank dobijete od koliko postova, npr.

preko 5 postova - 5% popusta u positiva trgovini

preko 30 (valjda) - registrirani korisnik

preko 100- iskusniji

I dalje, neznam pa bi htio znati ima li negdje ta lista? :o

Hrvoje
24-08-2008, 22:28
Gdje se moze vidjeti koji rank dobijete od koliko postova, npr.

preko 5 postova - 5% popusta u positiva trgovini

preko 30 (valjda) - registrirani korisnik

preko 100- iskusniji

I dalje, neznam pa bi htio znati ima li negdje ta lista? :o

Evo liste, već sam i ja zaboravio što je na listi.

Novi forumaš 0
5% popusta u Positiva trgovini imam! 5
Član 30
Iskusniji 60
Vrlo iskusan 300
Ovdje sam doma 600
Stručnjak 1000
Majstor foruma 2000
Obožavam ovaj forum! 3000
:)

ghost.investigator
25-08-2008, 08:25
Thx :D

alkemichar
26-09-2008, 21:14
evo pitanjce, zašto ovaj tako cijenjeni forum ima toliko puno gostiju a tako malo sukomentatora?

Izrazite svoju predodžbu...

Hrvoje
26-09-2008, 21:44
Ekipa na forumu je dobra i stvarno su postovi dobri. To privlači čitaoce, koji nužno ne moraju biti članovi ili čak to postanu ali svejedno ne postaju.

Zna se to dogoditi kada su postovi dobri i kada nema previše chatanja, da se ljudi boje staviti svoje mišljenje.

Mora se priznati da ljudi koji pišu na ovom forumu imaju zavidnu inteligenciju i postovi su odlični, edukativni i korisni. Tako da i oni koji se s vremena na vrijeme pojave sa nekim glupostima brzo ispadnu jer nemaju ekipu koja bi ih podržala u glupostima.

Eto to je moje mišljenje. :)

Helen
26-09-2008, 21:48
Evo da se izrazim :D i predočim
Nemam pojma zašto ljudi misle da njihovo mišljenje nije vrijedno. Sigurno bi bilo puno zanimljivije da naši cijenjeni gosti i kao-zaliveni članovi izvole doprinijeti prštavoj atmosferi aktivne razmjene ideja. :D:D

Ozbiljno, narode, zašto šutite? Evo meni i alkemicharu je dosadno. Nećemo vam ništa. Osim ako krenete prorokovati, onda vam ne gine cipela.

Vlatka
27-09-2008, 07:20
Kao što sam rekla preko nekoliko puta.... strah je gadna stvar koja se nažalost uvukla masovno i ljudi je se ne znaju riješiti.
Baš ti i nije svejedno javno obznaniti svoje mišljenje i nakon toga ostati "posran". Ne moraju i ne mogu svi razumijeti sve, ali zato mogu prihvatiti što je bitna razlika od razumijevanja. Strah i želja za razumijevanjem, mislim da su ključ zašto ljudi ne postaju.

Poziv svima, ovo je Positiva forum.... ja volim reći pozitivni forum i sam naziv jednostavno MORA vas privući. Baš kao što je i mene privukao. :)

aj bok

MissNeptune
27-09-2008, 11:58
Strah i želja za razumijevanjem, mislim da su ključ zašto ljudi ne postaju.

Naravno. U ljudskoj je prirodi želja za prihvaćanjem.
Uvijek sam za razmjenu mišljenja. Napokon - razlike su bit novih učenja i saznanja. Prihvatiti tuđe mišljenje ne znači nužno promjeniti svoje mišljenje.