View Full Version : Pitanje
ghost.investigator
24-08-2008, 00:29
Gdje se moze vidjeti koji rank dobijete od koliko postova, npr.
preko 5 postova - 5% popusta u positiva trgovini
preko 30 (valjda) - registrirani korisnik
preko 100- iskusniji
I dalje, neznam pa bi htio znati ima li negdje ta lista? :o
Gdje se moze vidjeti koji rank dobijete od koliko postova, npr.
preko 5 postova - 5% popusta u positiva trgovini
preko 30 (valjda) - registrirani korisnik
preko 100- iskusniji
I dalje, neznam pa bi htio znati ima li negdje ta lista? :o
Evo liste, već sam i ja zaboravio što je na listi.
Novi forumaš 0
5% popusta u Positiva trgovini imam! 5
Član 30
Iskusniji 60
Vrlo iskusan 300
Ovdje sam doma 600
Stručnjak 1000
Majstor foruma 2000
Obožavam ovaj forum! 3000
:)
ghost.investigator
25-08-2008, 08:25
Thx :D
alkemichar
26-09-2008, 21:14
evo pitanjce, zašto ovaj tako cijenjeni forum ima toliko puno gostiju a tako malo sukomentatora?
Izrazite svoju predodžbu...
Ekipa na forumu je dobra i stvarno su postovi dobri. To privlači čitaoce, koji nužno ne moraju biti članovi ili čak to postanu ali svejedno ne postaju.
Zna se to dogoditi kada su postovi dobri i kada nema previše chatanja, da se ljudi boje staviti svoje mišljenje.
Mora se priznati da ljudi koji pišu na ovom forumu imaju zavidnu inteligenciju i postovi su odlični, edukativni i korisni. Tako da i oni koji se s vremena na vrijeme pojave sa nekim glupostima brzo ispadnu jer nemaju ekipu koja bi ih podržala u glupostima.
Eto to je moje mišljenje. :)
Evo da se izrazim :D i predočim
Nemam pojma zašto ljudi misle da njihovo mišljenje nije vrijedno. Sigurno bi bilo puno zanimljivije da naši cijenjeni gosti i kao-zaliveni članovi izvole doprinijeti prštavoj atmosferi aktivne razmjene ideja. :D:D
Ozbiljno, narode, zašto šutite? Evo meni i alkemicharu je dosadno. Nećemo vam ništa. Osim ako krenete prorokovati, onda vam ne gine cipela.
Kao što sam rekla preko nekoliko puta.... strah je gadna stvar koja se nažalost uvukla masovno i ljudi je se ne znaju riješiti.
Baš ti i nije svejedno javno obznaniti svoje mišljenje i nakon toga ostati "posran". Ne moraju i ne mogu svi razumijeti sve, ali zato mogu prihvatiti što je bitna razlika od razumijevanja. Strah i želja za razumijevanjem, mislim da su ključ zašto ljudi ne postaju.
Poziv svima, ovo je Positiva forum.... ja volim reći pozitivni forum i sam naziv jednostavno MORA vas privući. Baš kao što je i mene privukao. :)
aj bok
MissNeptune
27-09-2008, 11:58
Strah i želja za razumijevanjem, mislim da su ključ zašto ljudi ne postaju.
Naravno. U ljudskoj je prirodi želja za prihvaćanjem.
Uvijek sam za razmjenu mišljenja. Napokon - razlike su bit novih učenja i saznanja. Prihvatiti tuđe mišljenje ne znači nužno promjeniti svoje mišljenje.
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.