PDA

View Full Version : Natječaj-kolumna

stef_mrcina
11-01-2009, 02:12
Trazi se zenska osoba koja bi bila voljna pisat kolumne vezane uz nogomet.No to nece bit obicne kolumne gdje se pise o nogometu,to ce bit kolumne u kojima ce se pisat o nogometasima,njihovim navikama,stilu oblacenja,izgledu,njihovim zenama i ostalom vezanom uz zivot nogometasa i sportasa opcenito.

Vasa kolumna bi trebala izlazit svaki tjedan na jednom portalu no ukoliko niste u previse slobodnom vremenu mozemo se dogovorit da to bude svaka dva ili tri tjedna.

Ovo je prvi ovakav projekt u Hrvata koliko je meni poznato a ne znam dali toga u svijetu ima tako da budi prva koja ce pisat takvu kolumnu!

Link sajta necu stavljat da ne bi bilo da je ovo obicna reklama,za sve informacije mozete me kontaktirat na moj pm.

Uvjeren sam da ima ovdje neko ko bi to htio,a naravno i znao pisat samo se boji priznat/prijavit,no vjerujte,nije to nista strasno.

Ajmo zene,dokazite da i vi znate nesto o sportu ;)

ps. Ukoliko ima neka zenska osoba koja ne bi htjela pisat o nogometasima i svemu gore navedenom,nego bas o nogometu i svemu blisko povezanom uz to moze se takodjer javit.Mogu se takodjer i muske osobe javit ali ne tocno za takvo pisanje kolumni.:kuhar: