View Full Version : Hrana je 90 % našeg zdravlja !
Mnogo puta bio sam šokiran sa ne znanjem ljudi, ne znaju ništa o hrani, njenoj blagodati, ili pak, o njenoj štetnosti za organizam. 90 % bolesti može se uspješno oporaviti, izliječiti samo sa pravilnom prehranom. Mnogi bolesnici koji su mi dolazili na terapije uspjeli su izbaciti loše navike iz prehrane, i to se pokazalo vrlo uspješnim jer, svaki organizam drugačije reagira na pojedine sastojke ( sir, čokolada, kava, svježe povrće, ... ). Smatram, kada jedna osoba ima problema sa zdravljem, trebala bi osluškivati svoje tijelo, oduzimati mu ono što ga uznemirava, a pojačavati zdrave napitke i hranu kao lijek ( kuhano povrće, maslinovo ulje, ... ).
Da li ste pokušali osluškivati vašu unutrašnjost, znate li što Vam paše u prehrani ?
Cosmos
Ovo gore je jedan odličan tekst. Velika vićina ljudi uopće ne sluše svoje tijelo. Nego trpaju u sebe ono što je na reklamama.
Ne samo da se može hranom izlječiti, nego se može i spriječiti pojava bolesti. Svako treba naći i znati koja hrana njemu odgovara, a koja ne. Nije lak zadatak ali je moguće. Ima toliko raznih knjiga o hrani, malo proučiti i probati na sebi te osluškivati tijelo kako reagira. Ipak pogrešna ishrana opterećuje organizam.
ja slušam tijelo, jedem kaj mi je fino. pa to mi tijelo govori. Kak bi znal kaj mi je fino drukće? A fini mi je špek z lukom, ćevapi, ražnjići, čvarci, slatko baš i ne,ali vino mi lepo teče niz grlo.
Akcijskeprodaje
30-10-2006, 18:41
ja slušam tijelo, jedem kaj mi je fino. pa to mi tijelo govori. Kak bi znal kaj mi je fino drukće? A fini mi je špek z lukom, ćevapi, ražnjići, čvarci, slatko baš i ne,ali vino mi lepo teče niz grlo.
Najgore je to sto smo prisiljeni jest nezdravu hranu ponajvise zbog manjka vremena
vBulletin® v3.8.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.