PDA

View Full Version : NLO u Rusiji 2

Helen
26-02-2009, 17:54
http://www.allnewsweb.com/page5995996.php

15. veljače ove godine oko 6 popodne stanovnici grada Chita u jugoistočnom Sibiru u Rusiji svjedočili su pojavi golemog NLO-a koji je preletio njihov grad i nestao na horizontu.
Nekima je uspjelo fotografirati ga mobitelima. Šokirani pješaci su stajali u centru grada i po parkovima, pokazujući prema nebu, izjavljujući da je tamo NLO.

Na linku možete naći fotografiju.

Jedna od svjedoka, Anna Kotchetkova, koja je vidjela objekt nakon što su je na njega uzbuđeno upozorili njeni sinovi, zamijetila je da je izgledao kao “ništa drugo na ovoj zemlji”. Drugi svjedoci opisali su NLO kao potpuno nečujan, nije isijavao nikakvo svjetlo, bio je sivo-crne boje i trokutastog oblika sa "zaokruženim" uglovima. Njegov oblik bio je donekle nepravilan, kao da je bio na neki način zamagljen.
Jedan svjedok je pokušao fotografirati NLO ali nije uspio zbog njegove brzine i nemogućnosti da ga se fokusira, ali ipak su nastale brojne snimke.

Procijenjeno je da je NLO letio oko 500 do 1000 metara iznad zemlje, te da je bio veličine otprilike kao Boeing 747. Procjenjuje se također da se kretao brzinom od oko 7 metara u sekundi.

alkemichar
26-02-2009, 19:28
ovo mi je malo čudno za vanzemaljce, oni su dosta stidljivi, koliko je pokazala prošlost, pa mislim da su to bile vojne snage.... Oni uglavnom naiđu i nestanu i nezadržavaju se puno kao ova grdosija koja je otkrila svoj položaj što bi bilo opasno za bilo kakav strani objekt na zemljinoj kugli uz mogućnost "skidanja" sa horizonta...

Helen
26-02-2009, 20:12
aha, tako nekako i ja razmišljam…
mada postoji takva hrpetina interesantnih uvrnutosti u vezi sa Sibirom…