Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Djelatnosti Positive > Positiva knjižara (književni kutak) > Zanimljivosti
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 09-11-2006, 23:00
Hrvoje's Avatar
Hrvoje Hrvoje is offline
Administrator

Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!
Lightbulb Ratni romani Sven Hassela

Hassel, čovjek koji je preživio drugi svjetski rat od početka do kraja na prvoj crti bojišnice. Malo je takvih.

Služio je u kaznenom puku njemačke vojske. Njegove ratne priče su koje su 90% istinite, toliko su dobre i zanimljive da nije čudo da je prodao više od 50 milijuna knjiga širom svijeta. Ratne priče koje će oduševiti mlade i stare. Osobno sam ih pročitao kada sam imao 15 godina, bile su mi cijeli život na polici. Još Globusova izdanja stara 30 godina. (još uvijek ih imam) Na preporuku jednog starijeg direktora škole.

Sada nakon 15 godina kada izlaze nova izdanja i Haselove knjige koje tada nisu izdane i dalje su mi zanimljive i interesantne kao da imam 15 godina. (možda se ne razvijam )

Svakako preporuka, knjige koje će vas oduševiti, nasmijati, rasplakati. Rat je grozna stvar i Haselova poruka je da rat najgora stvar koja se može dogoditi, on je sam to dobro iskusio.

Hassel je još uvijek živm, udubokoj starosti i navodno piše 15. ili 14. knjigu, nisam točno siguran. No, svakako sam kantidat za čitanje.
Uključi citat poruke u odgovor
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules