Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Prehrana i tjelesna težina > Mršavljenje
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Mršavljenje Debeli, mršavi, kakvi smo dobri?

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 22-11-2006, 20:22
Hrvoje's Avatar
Hrvoje Hrvoje is offline
Administrator

Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!
Default Europljani predebeli!!!

Europska strategija protiv debljine
Ministri i visoki zdravstveni dužnosnici iz 53 europske države, središnje Azije i Izraela, razgovaraju o sve većem broju pretilih ljudi u svijetu. Smatra se da je to jedan od najvećih izazova današnjice u sektoru zdravstva. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) najavila je kako zemlje sudionice trebaju potpisati Europsku povelju o borbi protiv pretilosti i donijeti smjernice za borbu protiv te bolesti. WHO je također objavio kako je trodnevni sastanak prvi takve vrste u regiji, u kojoj polovica odrasle populacije, ali i čak petina djece, pati od viška težine. Istraživanja pokazuju da je trećina populacije pretila. U zdravstvenoj organizaciji idu tako daleko da kažu kako je pretilost u Europi dosegnula epidemijske razmjere.

Vidi web
Uključi citat poruke u odgovor
Old 27-01-2007, 21:49
snow girl snow girl is offline
Član

snow girl nema nekog mišljenja o tebi.

Ja mislim da su Europljani još uvijek mršavi, pogotovo kad ih se usporedi s Amerikancima.
Gledajući "Golog kuhara" i prehranu u engleskim školama mislim da bi prvo trebali krenuti od prehrane djece i u vrtićima i školama ih privikavati na zdravu hranu, a ne na konzervirane splačine pune aditiva koje im se serviraju. Gledajući što ta djeca jedu dizala mi se kosa na glavi i napokon sam shvatila da se mi Hrvati bogovski hranimo (živio špek od rođaka sa sela!).A nakon toga nek malo bolje kontroliraju što ima radi prehrambena industrija pa možda više neće imati kravljeg ludila.
Uključi citat poruke u odgovor
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules