![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Duhovi Jeste li imali kakva iskustva sa duhovima ili nečim sličnim što ne znate objasniti? |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Ima li neko bilo kakva saznanja što je sa onom "kućom duhova" koja se nalazi na cesti od Zagreba prema Bjelovaru?
Navodno ni novinari nisu dugo u njoj izdržali, nego pobjegli.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kuća duhova se nalazi u mjestu koje se zove "Škrinjari". Vjerujem da bilo tko da je traži vrlo lako će je pronaći, jer je uz cestu. Osim toga svi u tom mjestu znaju gdje je ta kuća.
Ako netko ode tamo zanimalo bi me kakva je iskustva imao. Bil obi još zgodnije kada bi bio neki snimljeni materijal. Naravno da je na njemu nešto zanimljivo snimljeno. |
|
|
|||
|
|||
|
Čuo sam za tu kuću, međutim nemam nikakvih saznanja o pojavama u kući ili okolici. Svaki info bi dobro došao!
|
|
|
||||
|
||||
|
svi bi nekaj hteli znati a niko nema jajca da ode tam. odite tam pa pogledajte, kaj sad ne bu vas niko ugrizel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Štef možeš ti otići. Kolko vidim imaš iskustva sa duhovima, pa slobodno navrati. Da nije možda i tebe strah?
|
|
|
||||
|
||||
|
Znam da sam obećala slike ali još ih nisam u mogućnosti staviti gore, ali nadam se da ću uskoro moći!
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo, neznam jer istina il ne, ali mogu vam reći što sam ja saznao. Dosta sam puta prolazio kroz tu kuću i izgleda neobično, ono rolete stoje ukoso, dost visoka, bijela fasada, zarašteno dvorište i navodno neki zdenac kojeg nisam uspio viditi, ali priča se da se iz tog zdenca čuje plač malog djeteta (mislim da djevojčice, al nisam siguran), da i što se tiče novinara, pričalo se da je bio tamo i da je lik cijeli posjedio, ali neznam šta je s njim bilo kasnije...
U kući se nalazi i podrum, i ima jedna vrata u podrumu koja su zazidana i unutra jest neki prostor, ali niko nezna što... A čuo sam da se kuća izgradila za puno manje love, nego što se predvidjelo, navodno se kuća sama dizala (ovo je malo čudno, ne vjerujem baš). Uglavnom, to je samo brdo priča koje sam čuo, možda su istinite možda ne, svakako za organizirat neki party za petak 13
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja i frend smo bili u kući i nismo vidjeli ništa neobično. Zdenac je vani, ali je također zarašten. Bili smo popodne. Kad smo se vraćali iz kuće zagrezli smo u blatu. hehe Ulaz u podrum nisam zapazila. Susjed nam je rekao da su vlasnici hercegovci i da oni imaju običaj stavljati križ na kuće. Vidi se da nitko nije stanovao u njoj. Zidovi su zašarani iznutra i sve je puno boca.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Eh, izgleda da su tu bili i klinci te partijali unutra, a nikome se ništa nije dogodilo. Ako je sve puno boca, onda neko tamo pije, što znači da i boravi. Možda se toliko napije da ne zna da razgovara s duhovima.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne znam, ali ja ne vjerujem da tamo ima duhova. Ako je tamo takvo stanje i svi susjedi tako tvrde... Jedino je zanimljivo to što nitko ne živi ni kraj ni dvije kuće popreko te.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|