![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Sedam godina bavila sam se tae kwon do-om. Osim što su to bila jako lijepa iskustva i druženja, dobro je to što mi je ostala navika bavljenja nečim, to je danas rakreativno ali korisno. Kako je s Vama?
|
|
|
||||
|
||||
|
Trčanje, do ljeta planiram izaći na par cestovnih utrka. rekreativno igram mali nogomet, zalazim u teretanu. Ponajbolji frend mi je trener kickboxa, stalno me nagovara da se tome više posvetim. Eh, kad bi dan imao 48 sati
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Trčim na atletskoj staci u Klaićevoj, svi oko mene malo trče pa malo hodaju, pa opet tako, ja jedina odgulim kolko mogu i to je to. Šta je bolje i šta se točno s čime postiže? Mene zanima skidanje šlaufića s trbuha
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Teoriju znam , a praksa ništa. Za takvo što treba vremena, a to je ono čega danas ljudi najmanje imaju.
|
|
|
||||
|
||||
|
@Nina - ja sam ti u Zadru, ne u Zg.
|
|
|
|||
|
|||
|
Za Zagrepčane predlažem jednom tjedno odlazak na Sljeme. Naravno pješice do vrha. Solidna rekreacija, a sa društvom može biti zabavno. Osim toga i ta dva-tri sata prođu brzo.
A na vrhu slijedi nagrada. Zimi kuhano vino ili čaj, a ljeti hladni gemiš ili pivica! A ako pak nemate vremena rekreirati se, namojte gubiti vrijeme na klopu! Manje hrane, manje kila! Bok svima! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
A tako, dobro , onda ti otiđi umjesto mene
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja vježbam jogu,a za skidanje šlaufića koristim sobni steper!
Imala sam urođenu srčanu manu koja je otklonjena kad sam bila dijete operacijom tako da se nesmijem baš previše naprezati tipa trčanje a o profi sportu da i ne govorim.
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|