![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Obavijesti Ovdje možete pročitati nova događanja vezano za Vas i Positivu. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Otvorili smo prodajno izložbeni prostor. Možete nas posjetiti u naše radno vrijeme: 9-17h svakim radnim danom ili subotom i nedjeljom 08-12h na adresi:
Šubićeva 42 (Tržnica kvatrić, u zatvorenom dijelu) Zagreb Tel: 01/2932-758 Fax: 01/4650-865 Mob: 091/593-1094 099/2932-758 095/9005-677 www.positivatrgovina.com www.positiva.hr www.positivabooks.com www.positivaforum.com Last edited by Hrvoje; 05-10-2007 at 08:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Mogu li se trenutno nabaviti Rife uredjaji i po kojoj cijeni? Mogu li dobiti popis bolesti koji je pisao na sajtu prije koji mjesec kad sam posljednji put provjeravala?
Na sajtu trenutno nema podataka o Rife uredjajima, bila su 2 razlicita tipa. Jel to znaci da stize nova posliljka ili nesto drugo? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Istina bila su dva različita tipa Rife uređaja. Sada imamo samo jedan i to onu najmanjun i najjeftiniju verziju. Cijena Rife-a 4026,00 kuna sa PDV-om. Može se nabaviti. |
|
|
||||
|
||||
|
Hrvoje, možeš li mi , molim Te, reći, gdje ste vi sada? Telefonom sam dobila obavijest o tome da ste na Tržnici Kvatrić, ali u petak sam prošla sva četiri kata tržnice i nisam mogla naći trgovinu Positive Gdje se, točno, skrivate?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Je li to Rife 250? Da li je moguce ponovo postaviti popis bolesti na sajt?
|
|
|
||||
|
||||
|
Bok Rife uređaj koji imamo radi isto kao i Rife-250. Popis bolesti i ostale stvari vezano uz Rife uređaj nećemo više objavljivati na našim stranicama. Bar ne za sada. Sve informacije o Rife uređaju će semoći dobiti telefonski na broj. 091/593-1094
|
|
|
||||
|
||||
|
Lokacija na kvatriću je zatvorena. Tražimo novu lokaciju jer nam treba veći dućan od nekih 40-50m2. Što baš i nije lako pronaći.
Tako da za sada svu robu držimo u Martićevoj 67/II moguće je doći uz prethodnu najavu. Kada pronađemo novi prostor biti će ovdje obavijest.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|