Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Ostalo > Oglasi
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Oglasi Ovdje možete ostaviti privatni oglas

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 31-10-2007, 23:01
blasterflaster blasterflaster is offline
Novi forumaš

blasterflaster nema nekog mišljenja o tebi.
Default Nakon teškog poroda zaživio prvi portal za reklamacije i pritužbe građana!!!

Kao što naslov kaže porod je bio težak i mukotrpan, ali evo portal je počeo lagano hodati i postaje sve snažniji. Posjećenost raste iz dana u dan, ljudi se sve više i više tuže tako da ..... ljudi upisujte pritužbe, reklamacije, komentirajte i uživajte u pobjedi nad prevarantima! Adresa je www.reklamacije.net pa
Uključi citat poruke u odgovor
Old 11-11-2007, 14:59
blasterflaster blasterflaster is offline
Novi forumaš

blasterflaster nema nekog mišljenja o tebi.

Hrvati mrtvaci, tj. građanska apatija! Evo nakon dva tjedna portal začudo radi. Štoviše, radi jako dobro. Posjetitelja je puno, raste iz dana u dan ali …… ljudi samo čitaju, a neki i komentiraju. Ali od cca. 300 posjetitelja možda 1 upiše neku pritužbu., reklamaciju itd.. A onda šalju mailom da ih to i to muči ovo ili ono. ?????? Stvarno smo u banani. Svaki oblik građanske pritužbe u nas je na samrti. Mogu nas krasti, varati, ubijati, tuči … a mi ćemo samo po kafićima pijani kritizirati … e apatijo što nas pojedeš! Zašto smo toliko apatičan narod bez razvijene građanske inicijative? To je moje pitanje? Prije se zbog Radija 101 skupljalo 100.000 ljudi, a sada da se ne znam što dogodi ne bi na ulicu izašlo više od 5 ljudi - i još bi im se svi smijali 
Uključi citat poruke u odgovor
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules