![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Kako ste vi ozdravili? Ispričajte nam svoju priču vašeg ozdravljenja i pomognite drugima. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi nas često zovu i pitaju znamo li koga tko se izliječio od te i te bolesti i kako je to uspio. Naravno da nas isto zanima kako se netko izliječio od svoje bolesti. Većina ljudi ne zna što kod koje bolesti treba upotrijebiti koje preparate, koje uređaje, itd.
Ovdje vas pozivamo da kažete kako ste se i sa čim izliječili ili da vam je bar pomoglo u vašoj bolesti. To naravno može biti bilo što. Nemojte se sramiti, jer možda baš vaš savjet može pomoći nekome drugome da se izliječi. Ovaj dio foruma će biti posebno praćen od moderatora kako bi se izbjegle pogrešne informacije koje bi eventualno mogle narušiti zdravlje. Molimo vas da suzdržite od reklamiranja proizvoda koje prodajete, ovdje tražimo osobna iskustva koja bi mogla pomoći drugima. Svakako prije nego počnete koristiti bilo koje proizvode koje će te ovdje vidjeti i koje će vam ljudi savjetovati obratite se svome liječniku. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Meni pomaže, ako imate konkretnijih pitanja i interesa rado ću odgovoriti. |
|
|
||||
|
||||
|
Odlično, drago mi je da netko koristi popularni "zapper" mi ga imamo u prodaji, ali ga zovemo "Alfa stimulator" jer ima još jednu funkciju a to je Alfa frekvencija koja služi za smirenje živaca i opuštanje. Tako da ima dvije funkcije.
Molim Te Nina opiši malo svoje iskustvo sa zapperom, kako i gdje ga primjenjuješ? Što se tiče infekcije u mjehuru, napiši dijagnozu (ako nećeš javno na forum onda PM) i mislim da vrlo efektivno mozemo riješiti problem infekcije Rife uređajem.
|
|
|
||||
|
||||
|
Držače zappera (dvije bakrene cjevčice) omotam tankim slojem mokrog papira-maramica , čvrsto ih uhvatim u šake, uključim prekidač. Držim uključen 7 minuta i nakon toga napravim pauzu od 20 minuta i isti postupak ponovim još 2 puta. Znači 3 x po 7 minuta s pauzama između od 20 minuta.Kad se lošije osijećam postupak ponavljam jednom dnevno dokle god ne osjetim poboljšanje, poslije postupak ponavljam 1-2 puta tjedno.
Suprug i ja znamo ga primjeniti kad se pojavi apsolutno bilo kakva naznaka bolesti, od gripe do bolova u leđima. Planiram ga "uvesti" kao sredstvo liječenja svim članovima svoje obitelji .Uz Zapper sam kupila i knjigu u kojoj je objšnjena primjena i korisni savjeti za puno bolesti. |
|
|
|||
|
|||
|
Sorry, ništa od reklame vaših artikala. Ja sam ozdravila kada sam prestala uzimati svoj život zdravo za gotovo i počela uživati u malim stvarima...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ova rubrika je najmanje namijenjena za naše artikle. Više je namijenjena za sve drugo što su ljudi koristili a pomoglo im je. Od raznih čajeva, trava, tinktura, terapija, itd.
|
|
|
|||
|
|||
|
mogu ovdje napisati svoje iskustvo...
no, prije svega, iskustvo mojeg oca, koji je godinama u sebi nosio polipe u crijevima, da bi na kraju, kad su se pojavili veliki problemi s probavom, lijecnik rekao kako su mu crijeva prepuna metastaza i da ga u KBC-u mogu "pokusati operirati"... moj otac je bio od onih ljudi koji, prije svega, ne vole lijecnike, a jos manje operacije koje u samom startu ne nose optimistican kraj... odabrao je nesto drugo, breussovu terapiju gladovanja... inace, knjigu Rudolf Breuss - TOTALNA TERAPIJA RAKA I LEUKEMIJE, preporucam svima, vrijedi znati da u svakom trenutku ima izlaz i ima sanse za oporavak... kod mog oca je situacija bila slijedeca- lijecnik mu je dao tri mjeseca zivota, stolice nije imao danima, abdomen je bio bolan i otecen... dva tjedna pripreme i redukcije hrane bile su uvod u gotovo mjesec i pol dana gladovanja, u kojima covjek zivi uz kombinaciju vitaminskih (prirodnih!) pripravaka u tekucem stanju i cajeva... svakodnevno kristiranje i stalna potreba za njegom (zapravo ne njegom nego samo brigom da cajevi i sokovi idu prema unaprijed propisanim redoslijedom) bili su samo dio onoga sto smo svakodnevno otkrivali na mojem ocu... osim sto je smrsavio 15-tak kg, njegova sijeda kosa postala je tamnijom, kao da se povratila boja u nju, imao je snage setati obliznjim parkom, radio je lagane vjezbe kako bi odrzao kondiciju i izdrzao... sam "povratak" na hranu je bio malo problematican jer je bio zeljan svega, a morao je ici korak po korak kako bi crijeva ostala neostecena... tri mjeseca preostalog zivota, predvidjena u lijecnickoj ambulanti, s dijagnozom metastaziranog abdomena, prerasla su u 5 godina zivota u punoj snazi, bez nekih vecih bolesti, s "oziljcima" koji su ostali vidljivi na specijalistickom pregledu, obzirom da je tijelo samo pojelo metastaze i tumore... jedino sto tata vise nikad nije okusio je- meso i alkohol... |
|
|
|||
|
|||
|
a sad i moje iskustvo...
na jednoj pretrazi krvi, u vrijeme dok sam se lose osjecala, lijecnica je vidjela da su mi markeri blago poviseni... predlozila mi je neke pretrage i pregled kod onkologa... slucajno mi je u ruke stigla knjiga Merilyn i Harveya Diamonda "Fit for life" i odlucila sam, prije nego se dam "sjeckati" pokusati izmjenom prehrane "srediti stvar"... prehrana prema sistemu- ujutro voce, poslijepodne povrce, bila je izuzetno iskustvo, jedino moram dodati da sam iz prehrane izbacila meso, cak i nemasno kuhano, alkohol, slatkise, tijesto, kruh i sve sto sam mogla zamijeniti salatama, kuhanim krumpirom i slicnom hranom... godinu dana zivota prema receptima iz knjige (osim mesa) odnijelo mi je 30 kg-a, osjecala sam se prepuna energije i radila i vise nego obicno... nakon jos tri godine zivota bez mesa, moji markeri pali su na najmanju mogucu razinu ![]() no, happy endovi su u filmovima, opet pomalo bujaju, tako da sam nakon poduze potrage, uspjela naci knjigu Fit for life (prvu mi je "popalila" prijateljica) i krecem u nove zivotne pobjede cim mi knjiga stigne ![]() hvala puno knjizari koja mi je to omogucila jer je prvo izdanje te knjige, navodno, razgrabljeno u nas... |
|
|
||||
|
||||
|
Hvala ti Mirta na podjeli ovog iskustva....
|
|
|
||||
|
||||
|
Odlično Mirta, drago mi je da neko napiše svoje iskustvo, pogotovo ovako dragocjeno. Brojs mi je poznat pročitao sam njeogvu knjigu prije dosta vremena. No, ipak nisam naišao na nikoga tko je prošao njegovu metodu.
Ljudi vjeruju doktorima i njihovim metodama, ali koji puta i nisu baš najbolje. "Fit for life" je knjiga za preporučiti. Probao sam i tu opciju i moram priznati da to vrijeme nisam osjećao nikakve tegobe, ništa. Radio sam kao trener tenisa 10 sati na dan na suncu i jedino sam osjećao manjak snage. Možda bi takvu prehranu sportaši trebali drugačije kombinirati. Knjiga je ostavila trag na meni, tako da i sada koristim neke stvari u svojoj prehrani po principu "Fit for life" Npr. Voće jedem samo na prazan želudac, da ne bi došlo do fermentacije u želucu. |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|