Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Znanstveni kutak > Zanimljivosti i istraživanja
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Zanimljivosti i istraživanja Razne zanimljivosti

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 19-04-2008, 18:34
AiReen24 AiReen24 is offline
Član

AiReen24 tvoja riječ ima vrijednosti!AiReen24 tvoja riječ ima vrijednosti!AiReen24 tvoja riječ ima vrijednosti!
Default buba švaba robot?

ovo čudo se kreće kao da je živo,a najviše ne fascinira kako uspjeva održati ravnotežu.izgleda malo creepy sa nogama kao da su pseće...pa pogledajte
http://www.bostondynamics.com/conten...section=BigDog
Uključi citat poruke u odgovor
Old 19-04-2008, 18:45
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Helen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to behold

Izvrsno su ga napravili! Pokazala sam snimku stručnijem od mene za te stvari i bio je impresioniran. Kako si rekla - fascinantno je kako drži ravnotežu.
Old 19-04-2008, 19:40
C-IP's Avatar
C-IP C-IP is offline
Moderator

C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!

Meni su te stvari scary Odmah se sjetim AMI (mislim da se tako zvao robot) iz Pitch black
Old 19-04-2008, 21:41
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Helen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to behold

Quote:
Originally Posted by C-IP View Post
Meni su te stvari scary Odmah se sjetim AMI (mislim da se tako zvao robot) iz Pitch black
Meni izgleda scarier nositi te torbetine. Roboti me ne plaše, umjetna inteligencija to već da.
Old 19-04-2008, 21:44
C-IP's Avatar
C-IP C-IP is offline
Moderator

C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!C-IP ljudi te jednostavno vole!

Quote:
Originally Posted by Helen View Post
Meni izgleda scarier nositi te torbetine. Roboti me ne plaše, umjetna inteligencija to već da.
Ajme meni, vidiš ti do čega smo mi došli, nekada su nam tovari (magarci) nosili torbe i teret a sad ćemo na polje hodati sa robotima što nije ni čudo kad magaraca više gotovo i nemamo.
Old 19-04-2008, 21:46
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Quote:
Originally Posted by C-IP View Post
Ajme meni, vidiš ti do čega smo mi došli, nekada su nam tovari (magarci) nosili torbe i teret a sad ćemo na polje hodati sa robotima što nije ni čudo kad magaraca više gotovo i nemamo.
Ne tako skoro, ne, zamisli kakva je cijena-sitnica ovog robo-tovara.
Old 19-04-2008, 21:48
C-IP's Avatar
C-IP C-IP is offline
Moderator

Quote:
Originally Posted by Helen View Post
Ne tako skoro, ne, zamisli kakva je cijena-sitnica ovog robo-tovara.
Ma sića
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules