Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Djelatnosti Positive > Positiva knjižara (književni kutak) > Popularna psihologija
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 21-10-2006, 20:43
Hrvoje's Avatar
Hrvoje Hrvoje is offline
Administrator

Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!
Default Og Mandino

Ukoliko želite sebe unaprrijediti i istovremeno se nadahnuti knjigom, onda su pravi izbor knjige Og Mandina. Koju god da izaberete ne ćete pogriješiti.

Njegova životna priča, je nevjerojatna. Ratni veteran drugog svjetskog rata. Kasnije postao pijanac i beskućnik.
Od pijanice i beskućnika došao je do nevjerojatnog uspjeha, sve zahvaljujući knjizi koju je pročitao u knjižnici, a ušao je u knjižnicu samo zato da se zagrije. Knjiga koju je pročitao bila je od Napoleon Hill-a i Wincent Clement Stone-a "Uspjeh kroz pozitivan mentalni stav" Jedna knjiga promjenila cijeli život.

Sreća je ta da takav talent za pisanje nije ipka otišao u drugom smjeru i nkada ništa napisao, samo pitnjae je koliko je talenata koji nikad nisu otkriveni.
Knjige Og Mandina su više nego dobre. Nadams se da će još netko to potvrditi.
Uključi citat poruke u odgovor
Old 09-11-2006, 10:06
Nina's Avatar
Nina Nina is offline
Iskusniji

Nina tvoja riječ ima vrijednosti!Nina tvoja riječ ima vrijednosti!

Quote:
Originally Posted by Hrvoje View Post
Ukoliko želite sebe unaprrijediti i istovremeno se nadahnuti knjigom, onda su pravi izbor knjige Og Mandina. Koju god da izaberete ne ćete pogriješiti.

Njegova životna priča, je nevjerojatna. Ratni veteran drugog svjetskog rata. Kasnije postao pijanac i beskućnik.
Od pijanice i beskućnika došao je do nevjerojatnog uspjeha, sve zahvaljujući knjizi koju je pročitao u knjižnici, a ušao je u knjižnicu samo zato da se zagrije. Knjiga koju je pročitao bila je od Napoleon Hill-a i Wincent Clement Stone-a "Uspjeh kroz pozitivan mentalni stav" Jedna knjiga promjenila cijeli život.

Sreća je ta da takav talent za pisanje nije ipka otišao u drugom smjeru i nkada ništa napisao, samo pitnjae je koliko je talenata koji nikad nisu otkriveni.
Knjige Og Mandina su više nego dobre. Nadams se da će još netko to potvrditi.
Fenomenalan pisac,
mene je prije svega oduševio knjigom "IZBOR".
Mislim da je to jedna od najboljih koju sam pročitala. Poznajem ljude na koje je takoder ostavila ogroman utisak i promjenila smjerove njihovog svjetonazora.
Za one koji ne vole čitati lako je štivo i nema puno stranica
Old 09-11-2006, 22:48
Hrvoje's Avatar
Hrvoje Hrvoje is offline
Administrator

Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!Hrvoje pravo si zlato!
Thumbs up

Og Mandino je stvarno nešto nevjerojatno. Sve njegove knjige koje su prevedene su odlične. Pogotovo "Izbor" ako ta knjiga ne pokrene čovjeka na promjenu, onda treba pročitati "Najveći trgovac na svijetu", ako ni to ne uspije onda stvarno ne znam. Te knjige su milijunima promjenile život, pa djelomično i meni. Imaju veliku snagu i utjecaj.

Mandino je stvarno vrhunski pisac.
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules