![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Trudnoća Blaženo stanje, kako učiniti ga još blaženijim. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Kud god da se okrenem svuda okrugli trbuščići! Tako su mi slatke buduće mame (jedva čekam opet!)
Ima li koja ovdje na forumu da zajedno provedemo to happy doba!
|
||||
|
||||
|
Kaj nema niti jedne??
Pa dobro, jel ima koja žena a da je bila trudnica???
|
||||
|
||||
|
I nitko se neće samnom družiti???
E pa dobro, onda ću se družiti sama jer SAM TRUDNAAAAAAA opet!
|
||||
|
||||
|
čestitam!
ne planiram više biti trudnica - ali se veselim svakoj bila sam dvaput trudnica i uživala u svakoj pa to i tebi želim ako ima neka posebna tema ... |
|
|
|||
|
|||
|
Cestitke Maksimami i da nam sto ugodnije provedes ostatak trudnoce!!!
I moj muz bi jos jedno ali meni se momentalno jos ne da
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Jako mi je drago! Osjećam tu dragost mozda tim vise jer mi je i sestra trudna... Očekujemo izvješća tvojeg stanja... |
|
|
|||
|
|||
|
Originally Posted by Maksimama View Post
I nitko se neće samnom družiti??? E pa dobro, onda ću se družiti sama jer SAM TRUDNAAAAAAA opet! E pa dobro Maksimama,sad kad bi se ja druzila s tobom tebe nema!!!! Nadam sa da je sve ok kod tebe,javi se i primi puno puno toplih pozdrava!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Hvala svima!!!!!!
sorry kaj se ne javljam, ali malo sam zapela. Skoro cijeli dan jurim za sinekom, a kad on spava onda s metlom po stanu, veš i slične "razonode".Izvješće: Sad sam cca 13-14 tjedana trudna i konačno su prestale odvratne 24verosatne mućnine. Ostale su samo tipićne oznake trudnice: cendrava sam, brzo se razljutim, ili rastulim, umaram se za bez veze, trbuh raste ko lud a i kile s njim. Prva trudnoća i ova nemaju BAŠ NIŠTA slićno. Ali UŽIVAM!
|
|||
|
|||
|
Bas mi je drago da si se javila i da si dobro!!!
Kako to mislis da prva i druga trudnoca nemaju slicnosti? Meni je u trudnoci bilo grozno -bila sam non-stop umorna ,sklona promijenama raspolozenja ,a mucnine su ostale do kraja. PS:kad sinek spava ,lezi se i ti s njim i odmaraj,a ves ostavis za tatu da i on ima malo razonode UZIVAJ!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |