Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Svakodnevica > Biznis
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Biznis Posao, zaposlenici, dionice, obveznice, itd.

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 02-07-2008, 03:53
nino_b nino_b is offline
Novi forumaš

nino_b nema nekog mišljenja o tebi.
Default najbrza i najveca zarada na internetu

Ewo jedna vijest za sve...
Znam da će svima biti drago znati koji su upućeni u e-trgovinu da je odsada ima i na Balkanu (Hrvatska,Bosna,Srbija)

Za one koji neznaju ništa o e- trgovini ću malo objasniti...

E-trgovina je trgovina lake zarade koja je sada novost na Balkanu ali u stranim zemljama vrlo dobro znaju za nju...

Ljudi u svijetu su uz malo više truda godišnje zarađivali i preko 50 000 €...

Što vam mogu reći da i vi možete bez ikakvih problema zaraditi...
Znam da vam zvuči pomalo smiješno i glupo kada sam vam to napisao ali kada pročitate cijeli tekst shvatit će te.

E-trgovina nije nimalo slično onome što ste već sigurno ćuli...posjećivanja stranica radi dobivanje novca,čitanje raznovrsnih dosadnih mailova...
to ste mogli raditi jako dugo pa mi možda dobili nekih 10-ak $...

Heh...iskreno ja to nisam ni pokušavao ali ovo kada sam shvatio odma sam se prihvatio posla...

Znači za početak ću vam reći da vam treba samo 20€...
Ali vjeruj te mi od tih 20€ sigurno će te zaraditi samo je pitanje koliko je vama dosta...
Kako radite??

Jednostavno samo pokušavate dovući nove osobe u posao s Balkana što ih više dođe to ste vi u većoj zaradi.

Za svaku novu osobu koju dovedete dobijete 5€

znači ako dovedete samo 4 osobe već ste vratili uloženo...
al nebrinite nije samo da dobivate novce od ljudi koje vi dovedete...

Ovako recimo da ste doveli u posao 10 novih osoba to znači 50€, a uložili ste 20€...znači već ste 30 € u plusu

I sada ću vam objasniti zašto je mene privukao ovaj posao još više

recimo da od tih 10 osoba koje ste vi doveli da svatko od njih također dovede još 10 osoba...
Znači to je 100 osoba i od tih 100 osoba vi također profitirate jer tako vi dobivate od svake te osobe po 5 € što znači 500€...zvuči vrlo primamljivo...zar ne...

Sad zamislimo da od tih 100 osoba svaka osoba dovede još 10 osoba...znači 1000 osoba...od kojih također od svakog dobivate po 5€...to vam znači da ste
tada dobili 5000€...

Heh već mislim da ste se mal zamislili...u tom svom novcu...ali još uvijek ste vi u igri...

Sada recimo da tih 1000 osoba također dovede svaka osoba 10 ljudi...znate li koliko je to...10 000 osoba...i od svakog dobijete po 5€

To vam je 50 000€....

Znači od 20€ bi napravili 55 550€ samo zato što ste doveli 10 osoba...a sad se još zamislite da ste doveli 20 i više osoba...

Evo kako bi to izgledalo računski...

1. RAZINA - Vaših 10 članova = 50 eura (vaše zarade)

2. RAZINA - 10 x 10 članova od svakog vašeg člana = 100 članova = 500 eura (vaše zarade)

3. RAZINA - 100 x 10 = 1.000 članova = 5.000 eura (vaše zarade)

4. RAZINA - 1.000 x 10 = 10.000 članova = 50.000 eura (vaše zarade)

5. RAZINA - ispadate iz mreže zarade, no uvijek možete napraviti svoje nove direkt partnere

Znači u 4. razine ste zaradili 55.550 eura, a što ste napravili? Doveli ste samo 10 novih članova!!!

Ako je itko zainteresiran za ovake poslove neka mi se javi na moj mail nino.bunjevac@gmail.com

vjerujte mi ovo se svakom isplati sve zainteresirane neka mi se jave na mail pa ću ih malo više uputiti i e-trgovinu...
Uključi citat poruke u odgovor
Old 02-07-2008, 11:14
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Helen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to behold

A iz kojeg točno razloga je potrebno prvo ispljunuti 20 eura?

Nemoj me krivo shvatiti, ne želim ti pokvariti milijarditu piramida-šemu koja se nudi očajnicima, samo me zanima duhovito obrazloženje koje ovaj put stoji iza zahtjeva za "samo" 20 eura.

BTW, nadam se da ću doživjeti dan kad će novčane piramide biti napokon proglašene ilegalnima.

(BTW = by the way = usput)

Last edited by Helen; 02-07-2008 at 11:15. Reason: objašnjenje kratice
Uključi citat poruke u odgovor
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules