![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Duhovi Jeste li imali kakva iskustva sa duhovima ili nečim sličnim što ne znate objasniti? |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Kad sam sam u kući,sa sestrom,ili sam imam osječaj kao da me neko promatra,osječam čudne mirise po kući koji brzo i nestanu,nekoliko puta sam vidio sjene kako se kreču po stolu,i za 3-4 sekunde nestanu,kada legnem da zaspim imam osječaj kao da me neko promatra.
I jednom prilikom sam čuo nekako čudne zvukove na polju(inače živim na 6 spratu) HELP!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Prvo i osnovno, ne daj da te takav osjećaj uznemiri. Čak ako se i radi o nečemu paranormalnom.
Postoji mogućnost da ti se jednostavno čini da te netko promatra. To nije ništa neobično, mi ljudi smo skloni (ne samo ljudi, i većina životinja) nagonski "skenirati" okolinu da bismo provjerili ima li oko nas neprijatelja ili lovine. Pri tome se i te kako dogodi da vidimo ili osjetimo nešto čega nema. Ako si siguran da to nije to, nego te netko stvarno gleda; ako si siguran da mirisi nisu "doplovili" iz tuđeg stana; ako si siguran da se sjene ne daju objasniti uobičajenom refleksijom - tad se radi o paranormalnoj manifestaciji. Možda kakav dušić, možda projekcije tvog vlastitog uma, tko zna. Uvijek se sjeti da ovaj svijet pripada nama, živima, i da ti nitko s "druge strane" ne može ništa. Obično je dovoljno ignorirati takve manifestacije, a ako želiš da nestanu brže onda treba glasno i odlučno reći: "Ovo je moj stan, pusti me na miru!" Eto, jel' bilo helpful?
|
|||
|
|||
|
Quote:
sjene vidim jasno,i sigurno mi se nije pričinilo da je to sjena,e sad,svi prozori budu zatvoreni,ali opet osječam neki miris,koji kao što sam gore naveo ubrzo i nestane. Još da kažem,da mi se više puta desilo da mi se TV sam ugasi,ponekad ostane ugašen dok ga ja ne upalim,a ponekad se sam zna upaliti. I hvala na ovom odgovoru,čitao sam te"fazone"kako otkriti dali ima duhova u kući-stanu ![]() Sve u svemu,hvala
Last edited by Keno; 16-07-2008 at 07:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Kako opisuješ, sve više zvuči kao paranormalna manifestacija. Ne mora nužno biti duh, ponekad smo mi sami tj. naš um, u stanju proizvesti nevjerovatne stvari. Osim toga, relativno često su takve manifestacije vidljivije onima kojih ih očekuju, ili su za njih zainteresirani.
Imaš li ideju o kome ili čemu se radi? Na primjer, kad nas žive "posjete" preci ili prijatelji obično točno znamo tko je "navratio". Ili možda mjesto na kojem je sagrađena zgrada ima zanimljivu povijest?
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bok Keno, naravno da duhovi postoje, ima previse dokaza i slika o tome...al necemo sad o tom...
Dal si mozda kupio neku stvar od neznanca nedavno (npr. prodavanje stvari u dvoristu), jer te stvari mogu bit uklete... Da objasnim, duhovi se mogu prikvaciti za kucu, pa cak i za najmanji komadic predmeta, sve ovisi...ako si nesto kupio nedavno pls javi... Ako si 100 % siguran da se duh prikvacio za tvoj dom ili cak tebe, reci mi... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
a što se tog prikvaćenja tiče,jučer mi je moja sestra rekla da je vidjela nekog u hodniku,da je to bilo sivo,i imalo čudan oblik,sličan oblik čovjeka,ali ne baš kao čovjek,ne baš tačno taj oblik čovjeka ![]() i moja mama mi je rekla da ponekad viđa sjene po kući,sad jel to šta paranormalno,ili nam se jednostavno pričinjava,stvarno neznam
|
||||
|
||||
|
Po 135765 put vec
, opet ponavljam ovo ![]() Postavi krizeve po kuci, na tim mjetima gjde ih vidite ... Meni je pomoglo, tebi ce isto...valjda...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nisu svi ljudi religiozni, niti su iste religije. Križevi rade ako si apsolutno uvjereni kršćanin, jer se radi o buđenju vlastite energije putem primjene religijskog simbola. Ateistu, budistu ili kanuistu križ ne mora značiti ništa. Ako već hoćeš dijeliti savjete, onda reci ovako: Postavi po kući simbole svoje religije.
|
||||
|
||||
|
A ja opet kažem, nisu to vampiri da bi bježali od križeva!!!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|