Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Nadnaravno > Ostale paranormalne stvari
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Ostale paranormalne stvari Sve što nije uobičajeno.

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 22-07-2008, 18:45
Deica's Avatar
Deica Deica is offline
5% popusta u Positiva trgovini imam!

Deica nema nekog mišljenja o tebi.
Send a message via MSN to Deica
Default Upozanvanje s svojim andelom?

Jeste li ikada vidjeli svog andela? Pricali s njime,saznali njegovo ime,ili nesto slicno?

Ja sam prije malo manje od godinu dana na par dana od nonine prijateljice dobila neku knjigu u kojoj pise sve o andelima. Pri kraju su bila neka uputstva kako uspostaviti kontakt s svojim andelom. Isla sam pokusati. Lezala sam i radila sve sto je potrebno. Odjednom sam osjetila trnce po cijelome tijelu. Osjetila sam ruku na ramenu. Osjetila sam neizmjeran mir i toplinu. Odjednom se u mojoj glavi pojavila jedna rijec : Ahiel. Odonda nisam nista pokusavala. Danas sam pocela sumnjati u to. Koliko je vremena proslo... Odlucila sam na google upisati Ahiel. Nije mi davalo nis pouzdano. Mislila sam da je ta rijec plod moje maste. Zatim sam upisala Aheil angel. I ostala sokirana. Pisalo je sljedece : Ahiel ("brother of God") - an assistant to Qaphsiel (Kafsiel), a regent of Saturday, who is invoked when a woman is in labor. One of the childbirth amulet angels. Ostala sam zacudena. Taj andeo zaista postoji! On je moj zastitnik! Bio je tu,svojom rukom na meni. Posebice me zacudilo to sto je on jedan od 70 andela koji se djeci davaju pri rodenju. Za zastitu i sl. A ja imam 15 god,jos uvijek sam dijete ne... Ako uspijem nabaviti tu knjigu pokusati cu opet. Tko zna sto ce mi sada reci...

Kakva su vasa iskustva i sto mislite o tome?
I live in the clouds. Reality is not for me. People say I should come down. That the clouds are not the place for me to be. I smile at them. One day, I say maybe one day I'll come down. But I never will. Reality is not for me. I shall stay up here. The view is quite breathtaking
Uključi citat poruke u odgovor
Old 22-07-2008, 22:39
aspire aspire is offline

aspire nema nekog mišljenja o tebi.

Ja nemam nikakvih iskustva s time, ali si me sad zainteresirala. Ako pronađeš tu knjigu molim te napiši postupak uspostavljanja kontakta sa svojim anđelom da mi, koji nismo, mozemo probati.
Old 23-07-2008, 10:33
Deica's Avatar
Deica Deica is offline

Pokusati cu saznati. Sjecam se da je najvaznije u svemu tome vjerovati da andeo postoji i da ce se pojaviti.
I live in the clouds. Reality is not for me. People say I should come down. That the clouds are not the place for me to be. I smile at them. One day, I say maybe one day I'll come down. But I never will. Reality is not for me. I shall stay up here. The view is quite breathtaking
Old 24-07-2008, 13:13
Deica's Avatar
Deica Deica is offline

Evo javljam da sam upravo nasla tu knjigu na internetu,malo sam surfala i uspjela sam ju nac. Pise ovako:

Autori :
Alma Daniel
Timothy Wyllie
Andrew Ramer
Naziv knjige : ZAMOLITE SVOJE ANĐELE
Mnoge knjige govore o susretima ljudi i anđela. Ova je knjiga drukčija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima. Ako je ova knjiga u vašim rukama, tada su vas anđeli već dotakli.
Old 02-08-2008, 16:29
ghost.investigator's Avatar
ghost.investigator ghost.investigator is offline
Iskusniji

ghost.investigator pravo si zlato!ghost.investigator pravo si zlato!ghost.investigator pravo si zlato!
Send a message via ICQ to ghost.investigator Send a message via AIM to ghost.investigator Send a message via MSN to ghost.investigator Send a message via Yahoo to ghost.investigator Send a message via Skype™ to ghost.investigator

Ovo je sve meni kao da netko prica neku bajku

http://www.true-ghost-stories.com/Ghost_Hunting.html
Old 02-08-2008, 20:26
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Helen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to behold

Quote:
Originally Posted by ghost.investigator View Post
Ovo je sve meni kao da netko prica neku bajku
Svatko ima svoj put.
Ja recimo ne koristim istu terminologiju kao Deica, ali srž je ista.

Tema anđela-čuvara, spiritualnih vodiča ili kako ih tko želi zvati je jako nezahvalna za opisivanje, ti doživljaji često nikako ne zvuče onako kako su se dogodili. Teško je opisati čudesni trenutak, da nije tako ne bi bio čudesan.
Old 08-08-2008, 12:54
selena's Avatar
selena selena is offline

selena uskoro ćeš postati popularan.

Slažem se, teško je to opisati. Zvuči jako banalno, a sve je samo ne banalno.... da da
Old 27-08-2008, 14:12
alkemichar's Avatar
alkemichar alkemichar is offline
Iskusniji

alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!

Ima jedno hrvatsko izdanje knjige o anđelima, nepitajte me o autoru, podigao sam je bio u gradskoj knjižnici, uglavnom iz serije knjiga slične tematike. U njoj se spominju nazivi anđela po datumima rođenja i molitve...
Old 21-01-2010, 23:55
Belosvitac Belosvitac is offline

Belosvitac nema nekog mišljenja o tebi.

Secam se da mi je baba pricala da svaki covek ima svog andjela koji ga cuva. I ako je taj andjeo jak ni nema te sile koja ti moze nauditi. Ali naravno moras biti pobozan.
Old 30-03-2010, 12:14
Golman's Avatar
Golman Golman is offline

Golman nema nekog mišljenja o tebi.

Andjeo Cuvar stvarno postoji,imao sam jedno iskustvo u zivotu,bitno je da verujete,prvo u Boga,a on ce vam poslati vaseg andjela!
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules