![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Offtopic Razgovarajte o svemu. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Mi smo ovdje mali i domaći, ali ipak treba ostati fer.
Kada se citira neki članak, ili bilo koji tekst, treba potpisati autora. Može se staviti link na izvor teksta ili samo nabaciti rečenicu tipa "preuzeto s..." ili "autor je...". To je naizgled sitnica, ali govori o našoj kulturi i zato ću prigovarati svakom tko ne bude fer po autorskom pitanju.
|
||||
|
||||
|
Dobra ideja, znaci autor treba za to da se potvrdi da li je taj citat tocan?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nadalje, korisno je znati tko je autor, jer će čitači možda poželjeti pročitati još nešto od istog autora. Dakle, ako još nisi hodi i navedi autora (ili izvor) inače vrlo korisnih članaka o pubertetskim problemima.
|
||||
|
||||
|
Mojih tekstova sa bloga pronašao sam po cijelom netu, isto tako i neke prepiske koje ovdje vodimo. Koliko moraš biti jadan, ukrasti nečiji tekst, ne potpisati ga ili još gore, potpisati se kao autor!!! Piss off pacifisti, šaka u glavu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Što se jadnika koji kradu tekstove tiče, prilično se jasno vidi tko (ni)je stvarni autor. Plagijat funkcionira sve dok plagijator ne zine vlastitim riječima i otkrije Grand Canyon između zdipljenog i vlastitog izraza. Izričaja, dampače.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Vrlo mudre riječi! Od kog si to prepisala ahahahahaha ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
To je bio channeling
![]()
|
||||
|