![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Offtopic Razgovarajte o svemu. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Gdje se moze vidjeti koji rank dobijete od koliko postova, npr.
preko 5 postova - 5% popusta u positiva trgovini preko 30 (valjda) - registrirani korisnik preko 100- iskusniji I dalje, neznam pa bi htio znati ima li negdje ta lista?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Novi forumaš 0 5% popusta u Positiva trgovini imam! 5 Član 30 Iskusniji 60 Vrlo iskusan 300 Ovdje sam doma 600 Stručnjak 1000 Majstor foruma 2000 Obožavam ovaj forum! 3000
|
|
|
||||
|
||||
|
Thx
|
||||
|
||||
|
evo pitanjce, zašto ovaj tako cijenjeni forum ima toliko puno gostiju a tako malo sukomentatora?
Izrazite svoju predodžbu... |
|
|
||||
|
||||
|
Ekipa na forumu je dobra i stvarno su postovi dobri. To privlači čitaoce, koji nužno ne moraju biti članovi ili čak to postanu ali svejedno ne postaju.
Zna se to dogoditi kada su postovi dobri i kada nema previše chatanja, da se ljudi boje staviti svoje mišljenje. Mora se priznati da ljudi koji pišu na ovom forumu imaju zavidnu inteligenciju i postovi su odlični, edukativni i korisni. Tako da i oni koji se s vremena na vrijeme pojave sa nekim glupostima brzo ispadnu jer nemaju ekipu koja bi ih podržala u glupostima. Eto to je moje mišljenje.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo da se izrazim
i predočim Nemam pojma zašto ljudi misle da njihovo mišljenje nije vrijedno. Sigurno bi bilo puno zanimljivije da naši cijenjeni gosti i kao-zaliveni članovi izvole doprinijeti prštavoj atmosferi aktivne razmjene ideja. ![]() ![]() Ozbiljno, narode, zašto šutite? Evo meni i alkemicharu je dosadno. Nećemo vam ništa. Osim ako krenete prorokovati, onda vam ne gine cipela.
|
||||
|
||||
|
Kao što sam rekla preko nekoliko puta.... strah je gadna stvar koja se nažalost uvukla masovno i ljudi je se ne znaju riješiti.
Baš ti i nije svejedno javno obznaniti svoje mišljenje i nakon toga ostati "posran". Ne moraju i ne mogu svi razumijeti sve, ali zato mogu prihvatiti što je bitna razlika od razumijevanja. Strah i želja za razumijevanjem, mislim da su ključ zašto ljudi ne postaju. Poziv svima, ovo je Positiva forum.... ja volim reći pozitivni forum i sam naziv jednostavno MORA vas privući. Baš kao što je i mene privukao. ![]() aj bok
|
|||
|
|||
|
Quote:
Naravno. U ljudskoj je prirodi želja za prihvaćanjem. Uvijek sam za razmjenu mišljenja. Napokon - razlike su bit novih učenja i saznanja. Prihvatiti tuđe mišljenje ne znači nužno promjeniti svoje mišljenje. |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|