![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Duhovi Jeste li imali kakva iskustva sa duhovima ili nečim sličnim što ne znate objasniti? |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav ,
negdi mi se izgubila poruka pa cu ponoviti.. znaci ja i zena i nasa 10 mj beba zivimo u renoviranoj kuci koja je izvorno stara 300godina, tu je prvo zivio svecenik sa svojim mislim bratom od kojeg sam i ja potekao, u zadnje vrime nam se desavaju cudne stvari odnosno mozda zadnje 2 god a tu zivimo ima tri godine. Prvo cudan obris u ogledalu kao obris neke zenske glave cak imam i sliku, onda se televizija zna sama paliti kad je ugasena a daljinski na stolu, zatim baby phone od malene nekada totalno poludi sve lampice gore neki zvukovi, sumovi a kada udemo u sobu sve prestane odjednom a beba spava.. najgore je bilo sinoc kada nam je igracka patkice sama od sebe pocela svirati a triba je povuci za konop da bi svirala drugacije nema sanse da svira, to se dogodilo sinoc dva puta, drugi put smo usli u sobu di su igracke u igraonici je bila patkica beba je spavala u drugoj sobi tako da nije ona, i kada smo dosli do igraonice vidjeli smo obadvoje kao neku bijelu pahulju ili svjetlost okruglog oblika promjera 2-3 cm kako je odletjela kada sam dosao do igraonice, molim za sto prije savjete!!!!!! Hvala! |
|
|
||||
|
||||
|
Dobrodošao, kosmej!
Zanimljivo je to, često pomalo aktivne kuće postanu vrlo aktivne upravo kad je u njima prinova. Kao da bebe i mala djeca aktiviraju paranormalno. Ja osobno vjerujem da je tako zato što vrlo mala djeca još nisu uvjerena u materijalizam, nego svijet doživljavaju otvoreno, ali i zato što preci navraćaju da vide najnovijeg potomka. Očito ti se ne da čekati da dijete poraste a duhovi se smire pa dakle, za početak: Ako ste ti i žena religiozni, zovi lijepo svećenika da blagoslovi kuću, ako već nije ovih dana. Ako niste jako religiozni, onda možeš jasno, razgovjetno više puta ponoviti da je to tvoja kuća, da želiš mir i red u njoj, da nemaš ništa protiv da «oni» žive pored vas ali da reda mora biti i da po noći želiš spavati. Vjerujem da ovakve pojave jako ovise o nama samima, o našem stavu. Usput, ne postoji siguran recept za rješavanje ovakvih situacija, pa nemoj ni slučajno prihvatiti «pomoć» ljudi koji bi to naplatili. Kad se o duhovima i općenito paranormalnom radi čim netko tvrdi da nešto zna sigurno, da nešto može što drugi ne mogu i još hoće novaca – to je prevarant (ili luđak, oni obično ne traže honorar). Ti i tvoja žena imate daleko najveću moć u svojoj vlastitoj kući. Ne dajte se smesti.
|
|||
|
|||
|
Hvala ti na odgovoru,
da i ja sam na to pomislio jer ponekad mala gleda u toj sobi u prazno i pocne se smijati ili pruzati ruku kao da nekog vidi, to inace radi /pruza ruku/ kad vidi nekoga. Poslusat cu tvoj savjet...cujemo se!
|
|
|
|||
|
|||
|
mi smo pozvali svecenika,i blagoslovio je taj stan,međutim,nije doslo do nekih promjena,cak dapace,cini se da ce pojacalo.a i nemamo dijete..
|
|
|
|||
|
|||
|
i nama je već bio par dana prije nego su patke "poludile"
neznam mislim da se možda čak veže za moju ženu, jer je ona ranije u svojoj kući imala dosta iskustava..djed joj se ubio pa mozda ima veze s tim.. stvari su joj se same primistale, osjećala je da je netko dira po nogama, linija se sama palila.. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Što se svećenika tiče, kako to ja nekako doživljavam: tko iskreno vjeruje u neki ritual, taj ritual će mu pomoći. Ja na primjer nisam religiozna i blagoslov kuće je više-manje gubitak vremena u mom slučaju. Ali isplati se pokušati ako je netko bar donekle religiozan. Možemo sad teoretizirati tko uopće šalje duhove da rondaju po svijetu živih, jesu li oni dobili «ausvajs» od samog boga za to ili ne, i tako dalje, sve do pitanja ima li boga ili ne. Mislim da se možemo osloniti samo na iskustvo, u ovim pitanjima teorija slabo pomaže. A iskustvo kaže otprilike ono što rekoh gore.
|
||||
|
||||
|
Quote:
U svakom slučaju, ti i žena imate tzv. aktivnu kuću. Ajme premije, ha? Što ćeš, bolje aktivna nego tuđa. Obično te stvari imaju periode jače i slabije aktivnosti i vjerujem da postoji dobra mogućnost da se sve uskoro smiri. Često pomaže da se te pojave ignorira. Ali opet, neke pojave postanu još izraženije ako se na njih ne obraća pažnju. Baš kao i živi ljudi, neki od duhova žele da ih se primjeti. Već ćete vas dvoje odrediti što smiruje vašeg duha/duhove. Probajte se praviti da ih ne primjećujete, pa ako se aktivnost pojača, onda ona strategija s glasnim, smirenim ali čvrstim izjavama tipa «ovo je moja kuća i ja želim mir». Možete i zapaliti svijeću, to nikad ne škodi. Već smo puno puta pisali o osnovnim metodama spiritualne zaštite, tu je negdje i cijeli topic o tome, ali to već ide malo prema praznovjerju i prema magiji, nije za svačiji ukus. U svakom slučaju, duhovi ne mogu fizički naštetiti živim ljudima. Mogu nas isprepadavati ili živcirati i to je sve.
|
||||
|
||||
|
Aha, evo na primjer, ova tema
http://positivaforum.com/showthread.php?t=738 je o obrani od uroka i sličnih gadarija, ali prilično je primjenljiva i na duhove. Princip je isti – ne daj se uplašiti, budi svjestan svoje vrijednosti i svojih prava na ovom svijetu. Ako treba, pomozi svojim mentalnim snagama da se aktiviraju uz malo praznovjerja, kao što je posipanje soli po pragovima i slično, i to je to. Ona strana (duhovi i slično) može vladati na ovoj (živom svijetu) samo u filmovima. Mi smo ovdje šefovi.
|
|||
|
|||
|
da,lako je to reci..al kad te netko,ili nesto probudi po par puta na noc..budi ti hrabar,hehe
|
|
|
|||
|
|||
|
da,da, ali nas je mora biti neki šaljivđija, pali patkice itd... ej kako mogu staviti slike imam jednu sto smo uslikali u ogledalu, vidi se neko lice...
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|