Positiva Forum

Go Back   Positiva Forum > Nadnaravno > Ostale paranormalne stvari
Registracija... Upute - FAQ Popis korisnika foruma Kalendar Pretraži Današnje poruke Označi sve forume pročitanim

Ostale paranormalne stvari Sve što nije uobičajeno.

Odgovori

Teme alati Display Modes
Old 06-03-2009, 17:39
Zlatica :D Zlatica :D is offline
5% popusta u Positiva trgovini imam!

Zlatica :D nema nekog mišljenja o tebi.
Default Prošli život

Zanima me vjerujete li u postojanje života prije ovog kojeg sada živite...ima li ko iskustva sa regresijom u prošli život?!
Uključi citat poruke u odgovor
Old 06-03-2009, 22:09
Helen's Avatar
Helen Helen is offline
Moderator

Helen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to beholdHelen is a splendid one to behold

Naravno da vjerujem.
Ima previše ljudi sa sjećanjima koja se ne daju objasniti nikako drugačije nego ili reinkarnacijom ili eventualno prijenosom sjećanja s osobe na osobu. Ovo drugo mi zvuči manje smisleno, mada ima recimo religioznih frikova koji smatraju da su reinkarnativna sjećanja u stvari nesmireni duhovi griješnika koji opsjedaju žive. Svašta. Zabavljaju me bizarni načini razmišljanja, samo zato ovo spominjem.

Ali ne vjerujem u većinu “regresijskih” tehnika. Što je moj problem, kako tko voli tako neka izvoli što se mene tiče.
Old 07-03-2009, 00:45
Eric Clapton's Avatar
Eric Clapton Eric Clapton is offline
Iskusniji

Eric Clapton is a splendid one to beholdEric Clapton is a splendid one to beholdEric Clapton is a splendid one to beholdEric Clapton is a splendid one to beholdEric Clapton is a splendid one to beholdEric Clapton is a splendid one to behold

Mislim da ce ova tema malo aktivirati cijeli forum..
Na prosli zivot ne gledam kao na "prociscavanje od grijeha", kako to tumace neke vjere.. Puno je zanimljivih teorija i prica na ovu temu. Sjecam se jednog djecaka iz Amerike koji je prije godinu dana tvrdio da se sjeca proslog zivota. Kao dokaz je naveo adresu i prezime obitelji kojoj je navodno pripadao. Djecak, koji je tada imao 5-6 godina govorio je istinu- na toj je adresi zaista boravila obitelj o kojoj je govorio.

Neki ljudi vjeruju da veliki madezi na tijelu oznacuju ranu od koje je osoba preminula u proslom zivotu..

jako zanimljivo...

Last edited by Eric Clapton; 07-03-2009 at 00:48.
Old 07-03-2009, 16:00
Zlatica :D Zlatica :D is offline
5% popusta u Positiva trgovini imam!

Zlatica :D nema nekog mišljenja o tebi.

Slazem se sa Ericom koje "prociscavanje od grijeha"...to mi je totalno glupo i nelogicno, zasto bi se itko rodio sa ikakvim grijehom!!
I ja sam cula za tu teoriju o madezima,a cula sam i puno teorija o strahovima npr. od visina ili nesto tako koje mogu bit povezane sa proslim zivotom...zanimljivo
Old 08-03-2009, 21:51
alkemichar's Avatar
alkemichar alkemichar is offline
Iskusniji

alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!alkemichar tvoja riječ ima vrijednosti!

da li je tko našao na netu, da li postoji mogućnost da se sjetimo prošlog života, na način uradi sam??
Odgovori

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Teme alati
Display Modes

Posting Rules