![]() |
|
|||||||
| Registracija... | Upute - FAQ | Popis korisnika foruma | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi sve forume pročitanim |
| Ostale paranormalne stvari Sve što nije uobičajeno. |
![]() |
|
|
Teme alati | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Zanima me vjerujete li u postojanje života prije ovog kojeg sada živite...ima li ko iskustva sa regresijom u prošli život?!
|
|
|
||||
|
||||
|
Naravno da vjerujem.
Ima previše ljudi sa sjećanjima koja se ne daju objasniti nikako drugačije nego ili reinkarnacijom ili eventualno prijenosom sjećanja s osobe na osobu. Ovo drugo mi zvuči manje smisleno, mada ima recimo religioznih frikova koji smatraju da su reinkarnativna sjećanja u stvari nesmireni duhovi griješnika koji opsjedaju žive. Svašta. Zabavljaju me bizarni načini razmišljanja, samo zato ovo spominjem. Ali ne vjerujem u većinu “regresijskih” tehnika. Što je moj problem, kako tko voli tako neka izvoli što se mene tiče.
|
||||
|
||||
|
Mislim da ce ova tema malo aktivirati cijeli forum..
![]() Na prosli zivot ne gledam kao na "prociscavanje od grijeha", kako to tumace neke vjere.. Puno je zanimljivih teorija i prica na ovu temu. Sjecam se jednog djecaka iz Amerike koji je prije godinu dana tvrdio da se sjeca proslog zivota. Kao dokaz je naveo adresu i prezime obitelji kojoj je navodno pripadao. Djecak, koji je tada imao 5-6 godina govorio je istinu- na toj je adresi zaista boravila obitelj o kojoj je govorio. Neki ljudi vjeruju da veliki madezi na tijelu oznacuju ranu od koje je osoba preminula u proslom zivotu.. jako zanimljivo...
I`ll never get out of tis blues alive.... Last edited by Eric Clapton; 07-03-2009 at 00:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Slazem se sa Ericom koje "prociscavanje od grijeha"...to mi je totalno glupo i nelogicno, zasto bi se itko rodio sa ikakvim grijehom!!
I ja sam cula za tu teoriju o madezima,a cula sam i puno teorija o strahovima npr. od visina ili nesto tako koje mogu bit povezane sa proslim zivotom...zanimljivo |
|
|
||||
|
||||
|
da li je tko našao na netu, da li postoji mogućnost da se sjetimo prošlog života, na način uradi sam??
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Teme alati | |
| Display Modes | |
|
|